Έκπληξη από το Action24: Πήρε τα δικαιώματα του Carabao Cup

Το Action24 εξασφάλισε και επίσημα τα δικαιώματα του Carabao Cup και έτσι το Λιγκ Καπ Αγγλίας θα μεταδίδεται πλέον από ελεύθερο κανάλι. 

Έκπληξη από το Action24: Πήρε τα δικαιώματα του Carabao Cup

Το League Cup, η τρίτη τη τάξει διοργάνωση του αγγλικού ποδοσφαίρου, θα μεταδίδεται την νέα σεζόν από ελεύθερη συχνότητα. Το Action24 έκανε την έκπληξη αποκτώντας τα δικαιώματα του Carabao Cup (όπως είναι η επίσημη ονομασία λόγω χορηγού) τα οποία μέχρι πέρσι είχε η Nova.

Έτσι, οι φίλοι του αγγλικού ποδοσφαίρου θα μπορούν να παρακολουθήσουν χωρίς συνδρομή σε κάποια πλατφόρμα, μια διοργάνωση που στην Ελλάδα είχε πάντα το δικό της κοινό, ήδη από την δεκαετία του 1970.

Οι τελικοί του League Cup στην Ελλάδα ξεκίνησαν να μεταδίδονται τα πρώτα χρόνια της δεκαετίας του 1970 από την δημόσια τηλεόραση και μέχρι σήμερα παραμένει μια διοργάνωση που συγκεντρώνει αρκετό ενδιαφέρον.

Το Action24 μετά την εξαγορά του από τους εφοπλιστές Μπάκο και Καϋμενάκη που έχουν σχέδια για σημαντική ενίσχυση του καναλιού, έκανε ήδη μια πρώτη σημαντική κίνηση.

Για τους φιλάθλους είναι μία ευχάριστη εξέλιξη, αφού θα μπορέσουν να δουν όλα τα σημαντικά παιχνίδια κάθε γύρου μέχρι και τον μεγάλο τελικό το Φεβρουάριο στο «Γουέμπλεϊ», χωρίς να χρειάζεται να πληρώσουν κάποια συνδρομή.