Νέα ματιά στο Andor, τη νέα σειρά του Star Wars για το Disney Plus

Δείτε τώρα τη νέα εικόνα με τον Stellan Skarsgård

Νέα ματιά στο Andor, τη νέα σειρά του Star Wars για το Disney Plus

Το Obi-Wan Kenobi ολοκληρώθηκε πριν μερικές ημέρες, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι έχουν τελειώσει και οι live-action σειρές στο σύμπαν του Star Wars. Και αυτό γιατί τον Αύγουστο πρόκειται να κάνει πρεμιέρα μία ολοκαίνουργια σειρά, το “Andor”, με πρωταγωνιστή τον Diego Luna, στο γνωστό ρόλο του Cassian Andor.

Τώρα, το Empire είχε το αποκλειστικό και έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας μία ολοκαίνουργια εικόνα από τη σειρά, με τον Andor σε πρώτο πλάνο και πίσω του να βρίσκεται ο Stellan Skarsgård, που είδαμε πρόσφατα και στο Dune ως Baron Vladimir Harkonnen.

Δείτε τη νέα εικόνα παρακάτω:

Το Andor υπόσχεται να εξερευνήσει μια νέα προοπτική του σύμπαντος, εστιάζοντας στο ταξίδι του Cassian, ο οποίος θα ανακαλύψει τη διαφορά που μπορεί να κάνει. Η σειρά θα παρουσιάζει την ιστορία της εκρηκτικής εξέγερσης κατά της Αυτοκρατορίας και τον τρόπο με τον οποίο αναμίχθηκαν διάφοροι άνθρωποι και πλανήτες.

Πρόκειται για μια περίοδο του λατρεμένου σύμπαντος γεμάτη κινδύνους, εξαπάτηση και ίντριγκα, με τον Cassian να κάνει τα πρώτα του βήματα στο μονοπάτι που προορίζεται να τον μετατρέψει σε ήρωα της επανάστασης.

Παράλληλα, εκτός τον Luna, το cast θα πλαισιώσουν επίσης οι Adria Arjona (Morbius), Fiona Shaw (Killing Eve), Denise Gough (The Witcher 3: Wild Hunt), Kyle Soller (Poldark) και Robert Emms (Chernobyl). Τέλος, την επιστροφή τους από τους ρόλους τους στο Rogue One θα κάνουν επίσης και οι Forest Whitaker (Saw Gerrera) και Ben Mendelsohn (Orson Krennic).

Το 'ANDOR' θα κάνει πρεμιέρα στις 31 Αυγούστου του 2022, αποκλειστικά στο Disney+.

Πηγή: unboxholics.gr