«Σασμός»: Αυτοί οι δυο μπαίνουν στη σειρά τη νέα σεζόν

«Σασμός»: Οι 2 ηθοποιοί που εισβάλλουν στην αγαπημένη σειρά του ALPHA την επόμενη σεζόν

«Σασμός»: Αυτοί οι δυο μπαίνουν στη σειρά τη νέα σεζόν

Ολοκληρώνεται όπου να ναι ο πρώτος κύκλος της σειράς «Σασμός». Η παραγωγή του ALPHA κατάφερε να κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό από τα πρώτα κιόλας επεισόδια, με τους ιθύνοντες του καναλιού να ανάβουν το «πράσινο φως» για δεύτερο κύκλο.

Η ιστορία του Αστέρη και της Αργυρώς θα ολοκληρωθεί την επόμενη τηλεοπτική σεζόν. Όπως είναι λογικό, η ιστορία θα αλλάξει σε σχέση με το βιβλίο -ήδη έχει μεταβληθεί αρκετά- προκειμένου να κρατηθεί το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού.

Στον νέο κύκλο επεισοδίων θα υπάρξουν και προσθήκες ηθοποιών.

Ο Στέλιος Μάινας είναι ένας από τους ηθοποιούς που αναμένεται να ενταχθούν στο καστ της νέας σεζόν. Ο έμπειρος ηθοποιός επιστρέφει στα τηλεοπτικά πράγματα και σύμφωνα με τη Realife θα έχει ρόλο καθοριστικής σημασίας για την εξέλιξη της σειράς. Ο Στέλιος Μάινας θα υποδυθεί έναν άνδρα από το οικογενειακό περιβάλλον της Αργυρώς.

Η δεύτερη προσθήκη θα γίνει από τη σειρά «Άγριες Μέλισσες», που ολοκληρώνεται τη φετινή σεζόν. Ο Γιώργος Γεροντιδάκης (υποδύεται τον Μελέτη στη σειρά του ΑΝΤ1) θα βρίσκεται σύμφωνα με το «Breakfast @Star» στον νέο κύκλο επεισοδίων της σειράς του ALPHA. Μάλιστα θα τον δούμε σε ρόλο εντελώς διαφορετικό απ’ αυτόν που είχε στη σειρά εποχής του καναλιού του Αμαρουσίου.

Πηγή: dailymedia.com.gr