Stranger Things: Κυκλοφόρησε το trailer για το τέλος του 4ου κύκλου

Δείτε σε video το trailer για το τέλος του 4ου κύκλου της σειράς Stranger Things, η οποία κέρδισε και φέτος τις εντυπώσεις - θα κυκλοφορήσει την 1η Ιουλίου.

Stranger Things: Κυκλοφόρησε το trailer για το τέλος του 4ου κύκλου

Μία από τις πιο επιτυχημένες σειρές του Netflix (και όχι μόνο) είναι αδιαμφισβήτητα το Stranger Things. Παρά την τεράστια απήχησή της η επιτυχημένη σειρά φτάνει σιγά-σιγά στο τέλος της με την 4η σεζόν να είναι και η τελευταία.

Ωστόσο, το Netflix θέλησε να χωρίσει το μεγάλο φινάλε σε δύο μέρη και έτσι, η τελευταία σεζόν χωρίστηκε σε 2 τόμους. Ο πρώτος τόμος κυκλοφόρησε στις 27 Μαΐου, ενώ ο δεύτερος τόμος που θα σημάνει το οριστικό τέλος της σειράς θα κυκλοφορήσει την 1η Ιουλίου.

Έτσι, σήμερα Τρίτη 21 Ιουνίου το Netflix έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο τρέιλερ του δεύερου τόμου της τέταρτης σεζόν της σειράς και η επίσημη περίληψη είναι η εξής: Μακριά ο ένας από τον άλλο αλλά με απόλυτη αποφασιστικότητα, οι φίλοι μας έρχονται αντιμέτωποι με ένα τρομακτικό μέλλον. Αυτό όμως είναι μόνο η αρχή. Η αρχή του τέλους.

Στο trailer βλέπουμε το αγαπημένο παρεάκι των πρωταγωνιστών να προετοιμάζεται για την επική τελική μάχη με τον «κακό» αυτής της σεζόν, τον Vecna. Θα καταφέρουν οι μικροί και οι μεγάλοι της παρέας να τον κερδίσουν ή θα πούμε αντίο σε κάποιον αγαπημένο χαρακτήρα;

πηγή: neolaia