«Αυτή η νύχτα μένει»: Πρώτο teaser για τη νέα σειρά του Alpha (vid)

Στον αέρα το πρώτο teaser της νέας σειράς του ALPHA, «Αυτή η νύχτα μένει»

«Αυτή η νύχτα μένει»: Πρώτο teaser για τη νέα σειρά του Alpha (vid)

Σημαντική επένδυση στη μυθοπλασία θα κάνει και τη νέα σεζόν ο ALPHA.

Το κανάλι της Κάντζας αποφάσισε να βάλει στο παιχνίδι της τηλεθέασης και δεύτερη τηλεοπτική σειρά μετά από τον «Σασμό».

Η σειρά «Αυτή η νύχτα μένει» βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο. Η σειρά εκτυλίσσεται στις αρχές της δεκαετίας του 1980. Στο επίκεντρο θα βρίσκεται η νυχτερινή ζωή εκείνων των χρόνων.

Το δελτίο Tύπου του ALPHA:

Η ιστορία μας εξελίσσεται μερικές δεκαετίες πριν. Μεταφερόμαστε στις αρχές της δεκαετίας του 1980… Σε μια Ελλάδα που ψάχνει το καινούριο της πρόσωπο, δυο κόσμοι και δυο άνθρωποι που τους ενώνει ένα μυστικό κοινό κι ανέγγιχτο, έρχονται κοντά και βάζουν φωτιά ο ένας στον άλλον.

Εκεί που ο φόβος, η σκληρότητα και ο αγώνας για την επιβίωση μπερδεύονται με την ελπίδα, τη δίψα για ζωή, τη συμπόνια, την ελπίδα, τον έρωτα και το φως.

Το φως που κρύβεται ακόμα και στις πιο σκοτεινές γωνιές, αρκεί να το δεις και ν’ αγωνιστείς να το κερδίσεις.

Ο κόσμος της νύχτας και του περιθωρίου σε πρώτο πρόσωπο. Ιστορίες πικρές και ανθρώπινες, γεμάτες πάθη αλλά και αλήθεια.

«Αυτή η νύχτα μένει», η μεγάλη παραγωγή του Alpha που είναι βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο του Θάνου Αλεξανδρή, έρχεται στο νέο πρόγραμμα με ένα εξαιρετικό καστ σπουδαίων ηθοποιών υπό τη σκηνοθετική ματιά της Κατερίνας Φιλιώτου και σενάριο των Γιάννας Κανελλοπούλου και Γιώργου Μακρή.

Η κα Γιώτα Νέγκα ερμηνεύει εξαιρετικά τη μεγάλη επιτυχία του Σταμάτη Κραουνάκη «Αυτή η νύχτα μένει» για τους τίτλους της σειράς, σε νέα ενορχήστρωση του Νίκου Κατσίκη υπό την υψηλή καθοδήγηση του μεγάλου συνθέτη.