Τι θα δούμε στο ελληνικό Netflix τον Ιούνιο

Ο Ιούνιος είναι ασφυκτικά γεμάτος - Έρχονται νέες, αλλά και παλιές σημαντικές σειρές στο Netflix - Ξεχωρίζει το Peaky Blinders και το επικό sci-fi φιλμ, Spiderhead

Τι θα δούμε στο ελληνικό Netflix τον Ιούνιο

Ο Μάιος φτάνει αισίως στο τέλος του και σε αυτό το άρθρο θα βρείτε όλο το νέο περιεχόμενο που αναμένεται στο Netflix μέσα στον Ιούνιο. Όπως θα διακρίνετε και εσείς από την παρακάτω λίστα, ο Ιούνιος είναι ασφυκτικά γεμάτος με επιστροφές σειρών, blockbuster ταινίες που περιμέναμε καιρό, πρεμιέρες, stand up και πολλά ακόμα.

Καταρχάς, στις αρχές του μήνα θα έρθει επιτέλους η 6η σεζόν του Peaky Blinders, ενώ πρόκειται να γνωρίσετε και το “First Kill” μία ολοκαίνουργια βαμπίρ σειρά αλά True Blood. Επίσης, ο Adam Sandler επιστρέφει με ολοκαίνουργια ταινία, το Hustle, ενώ έχουμε και το επικό sci-fi φιλμ, Spiderhead, με τον Chris Hemsworth.

The Umbrella Academy, Man Vs Bee, Money Heist: Korea – Joint Economic Area και πολλά άλλα θα βρείτε στην παρακάτω -τεράστια- λίστα.

Τα Highlights του Netflix για τον Ιούνιο

Peaky Blinders

Αναμονή τέλος! Η 6η σεζόν του Peaky Blinders έρχεται επιτέλους στο Netflix στις 10 Ιουνίου! Ωστόσο μη στεναχωριέστε επειδή είναι το «φινάλε», καθώς το έπος των Shelbys θα συνεχιστεί με ταινία, ένα πλάνο που άλλαξε στην πορεία από τον δημιουργό Steven Knight. Τα επεισόδια του φινάλε σκηνοθετεί ο Anthony Byrne και πρωταγωνιστούν οι: Cillian Murphy, Paul Anderson, Harry Kilton, Sophie Rundle, Natasha O'Keefe, Tom Hardy, Sam Claflin, Anya Taylor-Joy, Finn Cole, Stephen Graham.

Hustle

Το Hustle είναι η νέα δραματική ταινία της υπηρεσίας με πρωταγωνιστή τον Adam Sandler και φόντο το μαγικό κόσμο του NBA. Αφού ανακαλύπτει έναν εκπληκτικό παίκτη με ταραχώδες παρελθόν στο εξωτερικό, ένα άτυχος σκάουτερ του μπάσκετ (Άνταμ Σάντλερ) αναλαμβάνει να φέρει το φαινόμενο στις Ηνωμένες Πολιτείες χωρίς την έγκριση της ομάδας του. Κόντρα στις πιθανότητες, έχουν μια τελευταία ευκαιρία για να αποδείξουν ότι έχουν ό,τι χρειάζεται για να τα καταφέρουν στο ΝΒΑ.

Πρωταγωνιστούν επίσης οι: Ben Foster, Robert Duvall, Queen Latifah, Maria Botto, Lyon Beckwith, David Hammond, Jordan Hull.

First Kill

Το Netflix ετοιμάζει μία ολοκαίνουργια “βαμπίρ” τηλεοπτική σειρά που ονομάζεται “First Kill”, σε παραγωγή της Emma Roberts. Αρχικά, το σενάριο της σειράς έχουν αναλάβει οι Felicia D. Henderson και Victoria “V.E.” Schwab, ενώ τα πρώτα επεισόδια θα τα σκηνοθετήσει ο Jet Wilkinson των The Chi και How to Get Away with Murder. Με showrunner την Felicia D. Henderson η σύνοψη της σειράς έχει ως εξής:

Όταν έρθει η ώρα για την έφηβη βαμπίρ Juliette (Sarah Catherine Hook) να κάνει την πρώτη της δολοφονία για να πάρει τη θέση της ανάμεσα σε μια ισχυρή οικογένεια βρικολάκων, στρέφει το βλέμμα της σε ένα νέο κορίτσι που εγκαταστάθηκε στην πόλη και ονομάζεται Calliope (Imani Lewis). Αλλά προς μεγάλη έκπληξή της, η Calliope είναι μια κυνηγός βαμπίρ, από μια οικογένεια διάσημων φονιάδων.

Spiderhead

Το Spiderhead είναι από τις πιο αναμενόμενες ταινίες του Netflix για το καλοκαίρι με τους Chris Hemsworth, Miles Teller και Jurnee Smollett. Στην ταινία θα δούμε Teller και Smollett σε ένα υπερσύγχρονο σωφρονιστικό κατάστημα που διευθύνει ένας λαμπρός οραματιστής (Hemsworth) που πειραματίζεται με φάρμακα που αλλάζουν το μυαλό. Δεν υπάρχουν μπάρες, ούτε κελιά, ούτε πορτοκαλί φόρμες. Είσαι ελεύθερος να είσαι ο εαυτός σου...μέχρι να μην είσαι…

Το Spiderhead βασίζεται σε ένα μίνι μυθιστόρημα που έγραψε ο George Saunders για το New Yorker και λαμβάνει χώρα στο εγγύς μέλλον, όπου δίνεται στους κατάδικους η ευκαιρία να γίνουν εθελοντές σε ιατρικές δοκιμές ούτως ώστε να εκτίσουν μικρότερη ποινή. Είναι η ιστορία δύο κατάδικων που γίνονται πειραματόζωα για ένα νέο παρασκεύασμα που αλλάζει και διεγείρει τα συναισθήματα. Όντας κλεισμένοι σε μια εγκατάσταση που την διοικεί ένας πανούργος οραματιστής, αρχίζουν να αμφισβητούν την πιστότητα των συναισθημάτων τους και αποφασίζουν να ανακαλύψουν την αλήθεια πίσω από όλα αυτά.

The Umbrella Academy

Οι "Ομπρέλες" έρχονται αντιμέτωπες με τα "Σπουργίτια", μετά το cliffhanger φινάλε της 2ης σεζόν. Δύο ακαδημίες, πολλοί "συγγενείς", χρονικά παράδοξα, η επιστροφή του Pogo και μια ακόμη νέα συντέλεια του κόσμου έρχεται στη νέα θεότρελη σεζόν της σειράς του Netflix.

Το cast της νέας σεζόν αποτελείται από τους: Elliot Page, Tom Hopper, David Castañeda, Emmy Raver-Lampan, Robert Sheehan, Aidan Gallagher, Justin H. Min, Colm Feore, Ritu, Justin Cornwell, Britne Oldford, Jake Epstein, Genesis Rodriguez, Cazzie David και Javon ‘Wanna’ Walton.

Man Vs Bee

Μια μέλισσα εναντίον του "Mr. Bean". Αυτή είναι η νέα κωμική σειρά του Netflix που γράφει και πρωταγωνιστεί ο θρυλικός Rowan Atkinson. Αυτό σημαίνει ότι θα δούμε απολαυστικά ευτράπελα σε μια κωμική σειρά όπου ο Atkinson παλεύει με μια μέλισσα σε μια πανάκριβη έπαυλη. Ποιος θα νικήσει και τι ζημιές θα γίνουν θα φανεί.

Money Heist: Korea – Joint Economic Area

Τι κι αν ολοκληρώθηκε το Money Heist (Η Τέλεια Ληστεία) πριν από λίγους μήνες; Η υπηρεσία φέρνει μέσα στον Ιούνιο μία ολοκαίνουργια σειρά, μία διαφορετική βερσιόν του La Casa De Papel, που θα είναι κορεάτικη και έρχεται με την ονομασία, Money Heist: Korea.

Ένα έγκλημα μπορεί να αλλάξει τον κόσμο. Ένα τολμηρό νέο όραμα της απόλυτης ληστείας. Η Τέλεια Ληστεία: Κορέα -όπως θα ονομάζεται στα ελληνικά, θα κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά στο Netflix στις 24 Ιουνίου.


Αναλυτικά η λίστα όλων των σειρών, ταινιών και ντοκιμαντέρ που περιμένουμε αυτόν το μήνα:

2 Ιουνίου

#ABTalks – Νέα Σεζόν

Bashar Shorts

Borgen: Power and Glory

Change Days

Plastic Island

Story Of Dinda: Second Chance of Happiness

3 Ιουνίου

As The Crow Flies

Floor is Lava – Νέα Σεζόν

Interceptor

Mr. Good: Cop or Crook?

Surviving Summer

The Perfect Mother

Two Summers

6 Ιουνίου

Action Pack – Νέα Σεζόν

Bill Burr Presents: Friends Who Kill

7 Ιουνίου

That’s My Time with David Letterman

8 Ιουνίου

Baby Fever

Gladbeck: The Hostage Crisis

Hustle

Keep Sweet Pray and Obey

9 Ιουνίου

Stand Out: An LGBTQ+ Celebration

10 Ιουνίου

Breaded Life

First Kill

Intimacy

Peaky Blinders – Νέα Σεζόν

Trees of Peace

11 Ιουνίου

Amy Schumer’s Parental Advisory

Spell

12 Ιουνίου

That’s My Time with David Letterman – 2ο Μέρος

13 Ιουνίου

Charlie’s Colorforms City

Pete Davidson Presents: The Best Friends

14 Ιουνίου

The King of Staten Island

Jane Fonda & Lily Tomlin: Ladies Night Live

Jennifer Lopez: Halftime

15 Ιουνίου

Centauro

God’s Favorite Idiot

Heart Parade

Iron Chef: Quest for an Iron Legend

Maldivas

The Wrath of God

Web of Make Believe: Death, Lies and the Internet

16 Ιουνίου

Dead End: Paranormal Park

Karma’s World Music Videos – Νέα Σεζόν

Love & Anarchy – Νέα Σεζόν

Sing, Dance, Act: Kabuki featuring Toma Ikuta

Snoop Dogg’s F*cn Around Comedy Special

17 Ιουνίου

Rainbow High – Νέα Σεζόν

She – Νέα Σεζόν

Spiderhead

The Martha Mitchell Effect

The War Next-Door – Νέα Σεζόν

You Don’t Know Me

18 Ιουνίου

Spriggan

19 Ιουνίου

Civil: Ben Crump

20 Ιουνίου

Doom Of Love

21 Ιουνίου

Joel Kim Booster: Psychosexual

22 Ιουνίου

Love & Gelato

Snowflake Mountain

The Hidden Lives of Pets

The Mist

The Umbrella Academy – Νέα Σεζόν

23 Ιουνίου

First Class

Queen

24 Ιουνίου

Angry Birds: Summer Madness – Νέα Σεζόν

Man Vs Bee

Money Heist: Korea – Joint Economic Area

The Man From Toronto

27 Ιουνίου

Chip and Potato: Chip’s Holiday

28 Ιουνίου

Blasted

Cristela Alonzo: Middle Classy

29 Ιουνίου

Beauty

Pirate Gold of Adak Island

The Upshaws – Νέα σεζόν

30 Ιουνίου

Bastard!! – Heavy Metal, Dark Fantasy

Sharkdog

Πηγή: unboxholics