Ο «Δικηγόρος με τη Λίνκολν» είναι η νέα εθιστική σειρά του Netflix

Η νέα σειρά του Netflix ο «Δικηγόρος με τη Λίνκολν» έχει κερδίσει τις εντυπώσεις - Βασισμένη σε best seller βιβλίο.

Ο «Δικηγόρος με τη Λίνκολν» είναι η νέα εθιστική σειρά του Netflix

Τι μπορεί να συμβεί όταν ένα best seller συνετίσει τον βραβευμένο με 11 Emmy σεναριογράφο David E. Kelley και τον ηθοποιό Manuel Garcia-Rulfo; Η απάντηση είναι η νέα δικαστική σειρά του Netflix με τίτλο The Lincoln Lawyer (Ο Δικηγόρος με τη Λίνκολν) που ξεκίνησε να προβάλλεται στη συνδρομητική πλατφόρμα στις 13 Μαΐου και θα αποτελέσει τον μεγαλύτερο εθισμό σας μέσα σε ένα Σαββατοκύριακο.

Τη συγκεκριμένη ιστορία την παρακολουθήσαμε αρχικά μέσα από το ομώνυμο βιβλίο και την ταινία του 2011 με πρωταγωνιστή τον Matthew McConaughey, αλλά όπως φαίνεται αυτό το ταξίδι δεν μπορούσε να ολοκληρωθεί εκεί. Ο χολιγουντιανός David E. Kelley συμμετέχει όχι μόνο ως δημιουργός αλλά και ως εκτελεστικός παραγωγός στη νέα σειρά, η επιτυχία της οποίας φαίνεται να είναι προδιαγεγραμμένη αν σκεφτούμε το ιστορικό του, που περιλαμβάνει σειρές όπως Chicago Hope, The Practice, Ally McBeal και Boston Legal.

Όσον αφορά την πλοκή της σειράς φαίνεται πολλά υποσχόμενη αφού μετά από μια ατυχής προσωπική και επαγγελματική κατάσταση, ο δικηγόρος υπεράσπισης του Λος Άντζελες, Mickey Haller, λαμβάνει μια απροσδόκητη ευκαιρία από έναν συνάδελφο, δικηγόρο.

Μια δίκη δολοφονίας υψηλού προφίλ κάνει τον Mickey να προσπαθεί να βρει στοιχεία για την υπεράσπισή του κατηγορούμενου, ενώ η πρώην σύζυγός του, Maggie, του προσφέρει την ευκαιρία να τον βοηθήσει να ανακτήσει την εμπιστοσύνη της.

Τον πρωταγωνιστικό ρόλο στη σειρά έχει αναλάβει ο Manuel Garcia-Rulfo, που είχε πρωταγωνιστήσει στην ταινία Cake με την Jennifer Aniston, και για τον οποίο ο σεναριογράφος της σειράς δήλωσε: «Ο Manuel είναι ο ιδανικός Mickey Haller, καθώς ο Haller ακολουθεί τα χνάρια του δικηγόρου πατέρα του με την επιδεξιότητα της Μεξικανής σταρ του κινηματογράφου μητέρας του. Ο Manuel φέρνει μια ισχυρή δυναμική και διάσταση στον ρόλο – μια που ευθυγραμμίζεται με τα βιβλία και θα δώσει την ευκαιρία να γιορτάσουμε την κληρονομιά και τις ρίζες των Λατίνων αυτής της ιστορίας, που τοποθετείται στο Λος Άντζελες».

Στο πλευρό του Garcia-Rulfo στη σειρά πρωταγωνιστεί η ηθοποιός του Scream, Neve Campbell, η οποία θα παίξει στο ρόλο της Maggie McPherson. Η Campbell είναι μάλιστα βετεράνος στον κινηματογράφο και την τηλεόραση και έχει διανύσει μεγάλη διαδρομή από την εποχή του Party of Five.

Πηγή: yourtipster