Η Μενεγάκη, η μπλούζα του Ολυμπιακού, η Έμα Στόουν κι ο Ντουράν(τ)! (vid)

Συνεργάτης της Ελένης Μενεγάκη εμφανίστηκε κατά τη διάρκεια της εκπομπής με φανέλα «Τοgether we fight», o (Παναθηνϊκός) Δημήτρης Ουγγαρέζος που ...υποκλίθηκε στον Ολυμπιακό ο σχολιασμός για την Έμα Στόουν κι η άγνοια της ύπαρξης του Κέβιν Ντουράντ από την παρουσιάστρια!

Η Μενεγάκη, η μπλούζα του Ολυμπιακού, η Έμα Στόουν κι ο Ντουράν(τ)! (vid)

Μπόλικο ερυθρόλευκο χρώμα κι ενασχόληση με τα αθλητικά δρώμενα της επικαιρότητας είχε η εκπομπή «Ελένη» της Ελένης Μενεγάκη στο Μega.

Αφενός το πρωτάθλημα στο ποδόσφαιρο, αφετέρου η πρόκριση της μπασκετικής ομάδας στο Final 4 του Βελιγραδίου επί της Μονακό, είχαν ως αποτέλεσμα ο Ολυμπιακός να έχει την τιμητική του, με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο να βγάζει το καπέλο στους «ερυθρόλευκους» παρά το γεγονός ότι είναι Παναθηναϊκών ...αισθημάτων.

Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου εμφανίστηκε με μπλούζα «Together We Fight» που είναι το μότο της μπασκετικής ομάδας, ενώ δεν θα μπορούσε να μείνει ασχολίαστη τόσο η εμφάνιση της Έμα Στόουν στο ΣΕΦ, όσο και του Κέβιν Ντουράντ.

Μάλιστα για τα σούπερ σταρ των Νετς, η Ελένη Μενεγάκη πιάστηκε αδιάβαστη ρωτώντας αρχικά «Μπουκαράντ;», ενώ στη συνέχεια όταν της εξήγησαν είπε πως τους μόνους που ξέρει είναι το συγκρότημα «Ντουράν-Ντουράν»!