Το νέο επικό trailer του Obi-Wan Kenobi θα προκαλέσει ρίγος σε κάθε Star Wars fan

Αντίστροφη μέτρηση για το ντεμπούτο της σειράς - Δείτε το νέο trailer του Obi-Wan Kenobi από το σύμπαν του Star Wars.

Το νέο επικό trailer του Obi-Wan Kenobi θα προκαλέσει ρίγος σε κάθε Star Wars fan

Πιστή στην υπόσχεσή της, η Disney έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας το επίσημο trailer του Obi-Wan Kenobi. Πρόκειται για τη νέα live-action τηλεοπτική σειρά του Star Wars σύμπαντος, η οποία θα κάνει το ντεμπούτο της στο τέλος του μήνα.

Προετοιμάζοντας, λοιπόν, το έδαφος, το trailer μάς δίνει μια γεύση από την περιπέτεια που θα βιώσει ο λατρεμένος χαρακτήρας, όντας αντιμέτωπος με τη μεγαλύτερη ήττα του, την διαφθορά του καλύτερου φίλου του και μαθητευόμενου Τζεντάι του, Anakin Skywalker, ο οποίος στράφηκε στη σκοτεινή πλευρά ως ο Sith Lord Darth Vader.

Αξίζει σε αυτό το σημείο να αναφερθεί πως φυσικά η σειρά θα λαμβάνει χώρα 10 χρόνια μετά τα γεγονότα του "Revenge of the Sith" και θα φέρει ξανά σε σύγκρουση τον Obi-Wan Kenobi του Ewan McGregor με τον Darth Vader του Hayden Christensen, κάτι που η Lucasfilm έχει αναφέρει ως η "ρεβάνς της δεκαετίας".

Χωρίς περαιτέρω καθυστέρηση, δείτε το ολοκαίνουργιο trailer, το οποίο με τα τελευταία του καρέ κλείνει έντονα το μάτι στους Star Wars fans, μέσα από τον player που ακολουθεί παρακάτω.