Netflix: Υπόσχεται ένα καλοκαίρι γεμάτο με ταινίες για όλους - Δείτε όσες έρχονται

Θερινό σινεμά στο σαλόνι υπόσχεται το Netflix με 38 ταινίες - Δείτε τα σημαντικά φιλμ που έρχονται στην πλατφόρμα.

Netflix: Υπόσχεται ένα καλοκαίρι γεμάτο με ταινίες για όλους - Δείτε όσες έρχονται

Θερινό σινεμά υπόσχεται και φέτος το Netflix για τους συνδρομητές του για όλο το καλοκαίρι, με πάνω από 35 ταινίες για όλα τα γούστα κυριολεκτικά.

Πρόκειται είτε για ταινίες που είχαν ήδη ανακοινωθεί είτε για νέες ανακοινώσεις, οι οποίες φαίνεται να ανταποκρίνονται σε κάθε συνδρομητή του Netflix, όλων των ηλικιών.

Πριν τα δούμε αναλυτικά να αναφέρουμε περιληπτικά τα highlights τους όπως το "The Gray Man" το κατασκοπευτικό θρίλερ σκηνοθεσίας αδερφών Russo με τους Ryan Gosling, Chris Evans, Ana de Armas, που είναι και μια από τις ακριβότερες παραγωγές στην ιστορία του Netflix.

Το θρίλερ "Spiderhead" με τους Chris Hemsworth και Miles Teller, σε σκηνοθεσία Joseph Kosinski (Oblivion, Top Gun: Maverick), το ντοκιμαντέρ τη Jennifer Lopez με τίτλο "Half Time", το "Hustle" τη νέα δραματική ταινία με τον Adam Sandler, την κωμωδία "Me Time" με το δίδυμο των Mark Wahlberg και Kevin Hart, καθώς και το "Day Shift" με τον Jamie Foxx.

Δυστυχώς δεν υπάρχει υλικό για όλες τις ταινίες, όπως για παράδειγμα τη νέα animated ταινία των Teenage Mutant Ninja Turtles και μερικές ακόμη.