Δύο χρόνια ERTFLIX...

Τα δύο χρόνια λειτουργίας της γιορτάζει το ERTFLIX, η δωρεάν ψηφιακή πλατφόρμα της δημόσιας τηλεόρασης, η οποία έχει γίνει η αγαπημένη συνήθεια των τηλεθεατών.

Δύο χρόνια ERTFLIX...

Με κορυφαίες ξένες επιλογές μυθοπλασίας, με κινηματογραφικές επιλογές από την Ελλάδα και το εξωτερικό, και με πλούσια κάλυψη στις μεγάλες αθλητικές –και όχι μόνο–διοργανώσεις, με αποκλειστικές πρεμιέρες των ελληνικών σειρών της ΕΡΤ, η ψηφιακή πλατφόρμα της ΕΡΤ προσφέρει ολοένα και πιο πλούσιο περιεχόμενο.

Η πλατφόρμα του ERTFLIX εξελίσσεται τεχνικά και αναπτύσσει περιεχόμενο αυξάνοντας την επισκεψιμότητά του με εκατομμύρια θεάσεις.

Ειδικότερα, και σύμφωνα με την πανελλαδική έρευνα της Metron Analysis, για λογαριασμό της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων, τον Ιανουάριο του 2021, το ERTFLIX βρέθηκε στην πρώτη θέση, ανάμεσα σε όλες τις ελληνικές υπηρεσίες που προσφέρουν προγράμματα, ταινίες και σειρές μέσω διαδικτύου.

Το ERTFLIX φέρνει τα καλύτερα «δώρα» για τις ημέρες του Πάσχα, μεταξύ των οποίων 3 νέες ξένες σειρές και 25 αγαπημένες ταινίες