Η σειρά «Lincoln Laywer» του Netflix αποκαλύπτεται με ένα πρώτο trailer

Με πρωταγωνιστές τη Neve Campbell του Scream και τον Manuel Garcia-Rufoέρχεται στο Netflix τον Μάη η σειρά «Linoln Laywer».

Η σειρά «Lincoln Laywer» του Netflix αποκαλύπτεται με ένα πρώτο trailer

"Η επιτυχία είναι αποκλειστικά θέμα του μομέντουμ" ακούγεται να λέει ο Mickey Haller στο πρώτο trailer της τηλεοπτικής μεταφοράς του The Lincoln Lawyer από το Netflix. 11 χρόνια μετά την ομώνυμη ταινία που βασίζεται στο διάσημο best seller μυθιστόρημα του Michael Conelly, o κ. Haller επιστρέφει με τον Manuel Garcia-Rulfo του "The Magnificent Seven" να τον υποδύεται αντί του Matthew McConaughey.

Μαζί με τον Garcia-Rulfo συμπρωταγωνιστεί και η Neve Campbell γνωστή από τις ταινίες "Scream" αλλά και το "House of Cards", ενώ συμμετέχουν επίσης οι: Becki Newton, Jazz Raycole, Angus Sampson, Christopher Gorham, Ntare Guma Mbaho Mwine, LisaGay Hamilton, Jamie McShane, Reggie LeeKrista Warner.

Αυτή είναι η σύνοψη του σόου: Ο Mickey Haller, ένας ιδεαλιστής, διευθύνει το δικηγορικό του γραφείο από το πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου του στο Lincoln Town, καθώς αναλαμβάνει μεγάλες και μικρές υποθέσεις σε όλη την πόλη του Λος Άντζελες. Βασισμένο στη best-seller σειρά μυθιστορημάτων του διάσημου συγγραφέα Michael Connelly, η πρώτη σεζόν βασίζεται στο δεύτερο βιβλίο της σειράς The Lincoln Lawyer, «The Brass Verdict».

Το The Lincoln Lawyer θα κάνει πρεμιέρα στις 13 Μαΐου με 10 επεισόδια διαθέσιμα αποκλειστικά στο Netflix.

Πηγή: unboxholics