Netflix - Σαββατοκύριακο στην Κροατία: Το βιβλίο έγινε ταινία θρίλερ

Το Netflix παρουσίασε μία νέα ταινία θρίλερ, η οποία βασίζεται σε βιβλίο - «Τhe Weekend Away» ή αλλιώς «Σαββατοκύριακο στην Κροατία».

Netflix - Σαββατοκύριακο στην Κροατία: Το βιβλίο έγινε ταινία θρίλερ

Βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο της Σάρα Άλντερσον, η ταινία Σαββατοκύριακο στην Κροατία (The Weekend Away), μόλις προσγειώθηκε στο Netflix και μας υπόσχεται 91 λεπτά αγωνίας και τρόμου, καθώς η πρωταγωνίστρια, Λέιτον Μίστερ, θα προσπαθεί να ξετυλίξει το μυστήριο γύρω από τον θάνατο της κολλητής της και ταυτόχρονα να… ξεμπλέξει από τις κατηγορίες.

Το βιβλίο στο οποίο βασίστηκε η ταινία, γνώρισε μεγάλη επιτυχία το 2020 με τις γεμάτες ανατροπές σελίδες του να κερδίζουν γρήγορα τους αναγνώστες. Το ίδιο ευελπιστεί το Netflix να γίνει και με την ταινία, η οποία είναι όσο πιο πιστή γινόταν στο βιβλίο, αλλά με την Άλντερσον, η οποία επιμελήθηκε το σενάριο, να αλλάζει κάπως το τέλος.

Εμείς με την σειρά μας, ακολουθώντας δύο φίλες σε ένα ταξίδι αναψυχής στην Κροατία, θα μάθουμε πως κάποιες φορές, τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται.

Όσα πρέπει να ξέρουμε για την ταινία

Το θρίλερ ακολουθεί δύο φίλες, την Μπεθ και την Κέιτ, οι οποίες αποφασίζουν να κάνουν ένα ταξίδι στο εξωτερικό. Η Μπεθ, παντρεμένη και μητέρα πλέον, δεν θέλει να δεχτεί την πρόταση της Κέιτ, αλλά τελικά ενδίδει στον «πειρασμό» μίας απόδρασης μακριά από την ρουτίνα της καθημερινότητάς της. Η Κέιτ, ελεύθερη και χωρίς οικογενειακές υποχρεώσεις, έχει ετοιμάσει στο μυαλό της ένα πλάνο γεμάτο διασκέδαση, ποτό και partying.

Όταν όμως η κατάσταση ξεφύγει μετά από μία βραδινή τους έξοδο, οι δύο φίλες θα τσακωθούν έντονα. Η επόμενη μέρα θα ξημερώσει με την Μπεθ να ξυπνάει μόνη της και την Κέιτ να αγνοείται, την ίδια στιγμή που το δωμάτιό τους μοιάζει με σκηνή εγκλήματος. Και σαν να μην έφτανε η αγωνία της, κατηγορείται για φόνο, και μάλιστα αυτόν της καλύτερής της φίλης.

Η Μπεθ έχοντας πιει αρκετά παραπάνω το προηγούμενο βράδυ, προσπαθεί να βάλει τα γεγονότα σε μία σειρά και να ανακαλέσει στην μνήμη της τα χαμένα κομμάτια του παζλ, που συμπληρώνουν την τελευταία φορά που είδε τη φίλη της ζωντανή. Το αν θα μπορούσε ο θάνατος της Κέιτ να είναι ατύχημα το ξέρει μόνο ο ιατροδικαστής και φυσικά η αστυνομία, αλλά όλα δείχνουν πως πρόκειται για μία στοχευμένη δολοφονία. Το μόνο που μένει είναι το κίνητρο και ο δολοφόνος.

Οι Χαρακτήρες που θα μας απασχολήσουν

*Η Λέιτον Μίστερ ως Μπεθ, η οποία δέχεται να αφήσει για λίγο την οικογένειά της και να πάει ένα ταξίδι αναψυχής στην Κροατία, μαζί με την κολλητή της, την Κέιτ.

*Η Κριστίνα Γουλφ ως Κέιτ, η οποία θέλει να περάσει λίγο χρόνο με την Μπεθ και προτείνει να πάνε για ένα, μοιραίο, Σαββατοκύριακο στην Κροατία.

*Ο Λουκ Νόρις ως Ρομπ, σύζυγος της Μπεθ.

*Ο Άμαρ Μπούκβιτς και η Ίβα Μιχάλιτς ως Πάβιτς και Κόβατς, οι δύο αστυνομικοί που θα αναλάβουν την υπόθεση της δολοφονίας της Κέιτ.

*Ο Ζιάντ Μπακρί ως Ζέιν, ένας φιλικός οδηγός ταξί που βοηθά την Μπεθ να καταλάβει τι ακριβώς συνέβη στην Κέιτ.

Το Σαββατοκύριακο στην Κροατία είναι μία ιστορία γεμάτη μυστικά, αγωνία και ανατροπές, που σίγουρα αξίζει να παρακολουθήσουμε και να χαθούμε και εμείς στο συγκλονιστικό κυνήγι της αλήθειας και στην αναζήτηση των κομματιών του παζλ που λείπουν από τον μυστηριώδη θάνατο της Κέιτ αλλά και από τους πραγματικούς λόγους της διήμερης αυτής απόδρασης.

πηγή: monopoli