Netflix: Η βιογραφία της Μέριλιν Μονρόε με την Άνα ντε Άρμας θα είναι αυστηρώς ακατάλληλη

Δεν κράτησε στεγανά το Netflix: το «Blonde» πήρε σήμα καταλληλότητας για ηλικίες άνω των 17 - Θα πρωταγωνιστεί η Άνα ντε Άρμας

Netflix: Η βιογραφία της Μέριλιν Μονρόε με την Άνα ντε Άρμας θα είναι αυστηρώς ακατάλληλη

Το «Blonde» είναι η βιογραφία της Μέριλιν Μονρόε, σε σκηνοθεσία Αντριου Ντόμινικ, παραγωγή Netflix και με πρωταγωνίστρια την Ανα δε Αρμας («Νο Time to Die», «Deep Water», «Στα Μαχαίρια»). Η Υπηρεσία Καταλληλότητας Κινηματογραφικών Ταινιών Αμερικής, έδωσε στην στη βιογραφία, η οποία βασίζεται στο ομότιτλο βιβλίο της Τζόις Κάρολ Όουτς, ένα «Ακατάλληλο κάτω των 17» πρόσημο, για το «σεξουαλικό περιεχόμενο» της.

blonde

Ο Ντόμινκ το είχε προβλέψει αυτό εδώ και μήνες. Είχε πει σε συνέντευξή του στο Screen Daily τον Φεβρουάριο: «Είναι μία απαιτητική ταινία. Και την γυρίσαμε χωρίς συμβιβασμούς. Αν το κοινό ενοχληθεί, θα είναι το γαμημένο πρόβλημα του κοινού. Δεν κατεβαίνει κανείς μας σε εκλογές για να τρομάξουμε. Είναι μία ακατάλληλη ταινία για την Μέριλιν Μονρόε. Κι αυτό είναι καλό, σωστά; Εγώ πάντως θα ήθελα μία ακατάλληλη βερσιόν της ιστορίας της Μέριλιν!»

Το βιβλίο (700 σελίδων!) της Όουτς πάντως είναι το ίδιο εκρηκτικό και περιλαμβάνει ακόμα και μία σκληρή σκηνή βιασμού. Θα είναι αποτυπωθούν και τέτοια περιστατικά της ζωής της Μονρόε με παρόμοια σκληρότητα στην οθόνη; Δεν ξέρουμε. Πάντως, ο Ντόμινικ δηλώνει απεριόριστο σεβασμό στο Netflix που του επέτρεψε να κάνει ό,τι θέλει.

Υπήρχε μία φήμη ότι το «Blonde» θα κάνει πρεμιέρα στις Κάννες, όμως αυτό μοιάζει να απομακρύνεται ως πιθανότητα.

Πηγή: flix