Anatomy of a Scandal: Πρώτη ματιά στη νέα σειρά μυστηρίου του Netflix

Στο μπεστ σέλερ της Sarah Vaughan, Anatomy of a Scandal, βασίζεται η νέα σειρά μυστηρίου παραγωγής του Netflix που θα κάνει πρεμιέρα στις 15 Απριλίου.

Anatomy of a Scandal: Πρώτη ματιά στη νέα σειρά μυστηρίου του Netflix

Μεγάλα ονόματα βρίσκονται πίσω από αυτό το νέο πρότζεκτ, το σενάριο του οποίου έγραψαν οι David E. Kelley (The Undoing, Big Little Lies, Goliath, Boston Legal) και Melissa James Gibson (House of Cards, The Americans). Η S J Clarkson (Jessica Jones, The Defenders) σκηνοθετεί τη σειρά, στην εξωτερική παραγωγή της οποίας θα βρίσκεται και η Bruna Papandrea (Big Little Lies, Gone Girl). Η νέα σειρά μυστηρίου παραγωγής του Netflix που θα κάνει πρεμιέρα στις 15 Απριλίου, βασίζεται στο μπεστ σέλερ της Sarah Vaughan, Anatomy of a Scandal.

H υπόθεση περιστρέφεται γύρω από ένα σεξουαλικό σκάνδαλο που ξεσπά στην υψηλή κοινωνία της Μεγάλης Βρετανίας, όταν ο James, ένας επιτυχημένος στη δουλειά του άνδρας και, φαινομενικά, ευτυχισμένος οικογενειάρχης, θα κατηγορηθεί για ένα σεξουαλικό έγκλημα και η δικηγόρος του αποφασίζει να κινηθεί αντίθετα στο υπερασπιστικό της καθήκον.

H πρώτη σεζόν της σειράς θα περιλαμβάνει έξι επεισόδια και αναμένεται να κάνει πρεμιέρα μέσα στην επόμενη χρονιά, με τους Sienna Miller (The Loudest Voice), Michelle Dockery (Defending Jacob, Downton Abbey) και Rupert Friend (Strange Angel, Homeland) στους πρωταγωνιστικούς ρόλους.