Νέες πληροφορίες για την πολυαναμενόμενη ταινία «Peaky Blinders»

Ο δημιουργός των Peaky Blinders, Steven Knight, έδωσε επιπλέον πληροφορίες για το τι πρέπει να περιμένουμε από την επερχόμενη, ομώνυμη ταινία. 

Νέες πληροφορίες για την πολυαναμενόμενη ταινία «Peaky Blinders»

Σε πρόσφατη συνέντευξή του, είπε: «Ξέρω ακριβώς τι θα συμβεί και ποια είναι η ιστορία που γράφω αυτή τη στιγμή. Είναι μια πολύ ιδιαίτερη ιστορία που βασίζεται στον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο υπό το πρίσμα των Peaky».

Στη συνέχεια αποκάλυψε τον νέο χαρακτήρα Hayden Stagg , που θα υποδυθεί ο Stephen Graham. «Τον ήθελα στη σειρά για πολύ καιρό και εν τέλει καταφέραμε να συντονίσουμε τα προγράμματά μας. Έγραφα για έναν τύπο στο Liverpool Docks και ήξερα πως μόνο εκείνος θα μπορούσε να τον ενσακρώσει. Είναι εξαιρετικός και τον θέλω ως κομμάτι της ιστορίας», δήλωσε σχετικά με την εν λόγω συμμετοχή στην ταινία που αναμένεται το 2023.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Knight ξεκαθαρίζει πως οι ηθοποιοί της ταινίας είναι που θα διαμορφώσουν και την κατεύθυνσή της. «Στην έκτη σεζόν της σειράς θα δούμε μια νέα γενιά που θα αποτελέσουν και μέρος του επερχόμενου φιλμ. Αυτοί είναι το μέλλον», είχε σχολιάσει παλαιότερα.

πηγή: clickatlife.gr