Bίκινγκ: Βαλχάλα: Και δεύτερη και τρίτη σεζόν

Ο Τζεμπ Στιούαρτ επιστρέφει ως δημιουργός/showrunner/διευθυντής παραγωγήςΗ πρώτη σεζόν ανέβηκε στην πρώτη θέση του Top 10 του Netflix με 113 εκατ. ώρες παρακολούθησης, μπαίνοντας στο Top 10 σε 90 χώρες

Bίκινγκ: Βαλχάλα: Και δεύτερη και τρίτη σεζόν

Το Netflix επιβεβαίωσε τη δεύτερη και την τρίτη σεζόν του Βίκινγκ: Βαλχάλα.

Τα γυρίσματα της δεύτερης σεζόν ολοκληρώθηκαν και η σειρά αναμένεται να επιστρέψει για το κοινό του Netflix από όλο τον κόσμο το 2023. Τα γυρίσματα της τρίτης σεζόν θα ξεκινήσουν αυτήν την άνοιξη. [The drama series was previously announced as a 24-episode pickup, this announcement confirms a total of three, eight-episode seasons.]

Ο Τζεμπ Στιούαρτ επιστρέφει ως δημιουργός/showrunner/διευθυντής παραγωγής τόσο της δεύτερης όσο και της τρίτης σεζόν.

Οι Σαμ Κόρλετ (Λέιφ Έρικσον), Φρίντα Γκούσταβσον (Φρέιντις Έρικσντοτερ), Λίο Σούτερ (Χάραλντ Σίγκουρντσον) και άλλοι θα ενσαρκώσουν τους ίδιους ρόλους.

Η πρώτη σεζόν του Βίκινγκ: Βαλχάλα έκανε πρεμιέρα στις 25 Φεβρουαρίου και κατέκτησε την κορυφή του Top 10 του Netflix την εβδομάδα 28ης Φεβρουαρίου με 113,38 εκατ. ώρες παρακολούθησης, μπαίνοντας στο Top 10 σε 90 χώρες. Η σειρά κατέγραψε 80,5 εκατ. ώρες παρακολούθησης τις δύο πρώτες μέρες της εβδομάδας πριν από την πρεμιέρα της και μας άφησε όλους άφωνους με 194 εκατ. ώρες παρακολούθησης μέσα στις πρώτες εννέα μέρες.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ:

Τζεμπ Στιούαρτ, Δημιουργός, showrunner, διευθυντής παραγωγής του Βίκινγκ: Βαλχάλα**:** "Προς τους εκατομμύρια φαν του Βαλχάλα – ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ όλους που είδατε (και ξαναείδατε!) την πρώτη σεζόν. Τα νούμερα ήταν εντυπωσιακά και ξεπέρασαν και τις πιο αισιόδοξες προσδοκίες μου. Είμαι ενθουσιασμένος που μπορώ να επιβεβαιώσω ότι ολοκληρώσαμε τα γυρίσματα και κάνουμε ήδη το μοντάζ της δεύτερης σεζόν, ενώ σύντομα θα ξεκινήσουν και τα γυρίσματα της τρίτης σεζόν. Παρόλο που δεν μπορώ ακόμα να αποκαλύψω τις ιστορίες των Λέιφ, Φρέιντις, Χάραλντ, Όλαφ, Κανούτ και των υπόλοιπων μελών του καταπληκτικού μας καστ, μπορώ να πω χωρίς δισταγμό ότι τα ταξίδια τους θα είναι ακόμα πιο επικά από ό,τι έχετε δει μέχρι σήμερα. SKÅL!!!"

Πίτερ Φρίντλαντερ, Επικεφαλής τομέα σειρών με σενάριο, ΗΠΑ/Καναδάς, Netflix: "Οι φαν μίλησαν και εμείς είμαστε κατενθουσιασμένοι που τους φέρνουμε ακόμα περισσότερη από την αγαπημένη τους επική περιπέτεια και συναρπαστική δράση. Ο Τζεμπ Στιούαρτ μετέφερε με μαεστρία αυτήν την αγαπημένη ιστορία 125 χρόνια μετά, παρουσιάζοντας μια ολοκαίνουργια γενιά από Βίκινγκ αλλά και ιστορίες που βρήκαν απήχηση σε νέους και παλιούς φαν από όλο τον κόσμο. Υπάρχουν πολλοί λόγοι ακόμα για εκδίκηση και πολλές μάχες που πρέπει να δοθούν!".

Σύνοψη: Η πρώτη σεζόν του Βίκινγκ: Βαλχάλα –διαθέσιμη για streaming αυτήν την περίοδο– εξιστορεί τις ηρωικές περιπέτειες μερικών από τους πιο διάσημους Βίκινγκ όλων των εποχών – του θρυλικού εξερευνητή Λέιφ Έρικσον (Σαμ Κόρλετ), της δυναμικής και πεισματάρας αδελφής του, Φρέιντις Έρικσντοτερ (Φρίντα Γκούσταφσον), και του φιλόδοξου Σκανδιναβού πρίγκιπα Χάραλντ Σίγκουρντσον (Λίο Σούτερ). Καθώς η ένταση ανάμεσα στους Βίκινγκ και τους Άγγλους γαλαζοαίματους φτάνει σε αιματηρή κορύφωση και οι ίδιοι οι Βίκινγκ συγκρούονται για τις αντικρουόμενες χριστιανικές και παγανιστικές τους πεποιθήσεις, οι τρεις αυτοί Βίκινγκ ξεκινούν ένα επικό ταξίδι που θα τους οδηγήσει στην άλλη άκρη της θάλασσας και σε πεδία μάχης, μέσα από τα οποία θα πάνε από το Κάτεγκατ στην Αγγλία και αλλού, καθώς αγωνίζονται για επιβίωση και δόξα.

Διευθυντές παραγωγής της δεύτερης σεζόν: Τζεμπ Στιούαρτ, Μόργκαν Ο’Σάλιβαν, Μάικλ Χερστ, Σίλα Χόκιν, Στιβ Σταρκ, Τζέιμς Φλιν, Τζον Γουέμπερ, Σέρι Μαρς, Άλαν Γκάσμερ και Πολ Μπουτσιέρι

Το Βίκινγκ: Βαλχάλα βασίζεται στη σειρά "Βίκινγκ" από τον Μάικλ Χερστ.

Στούντιο: MGM Television