«Υπηρέτης του λαού»: Δεν... συγκινεί το τηλεοπτικό κοινό

Δεν... συγκινεί το τηλεοπτικό κοινό ο «Υπηρέτης του λαού» με τον Βολοντίμιρ Ζελένσκι

«Υπηρέτης του λαού»: Δεν... συγκινεί το τηλεοπτικό κοινό

Με αφορμή την ρωσική εισβολή στα ουκρανικά εδάφη, ο ΑΝΤ1 σε ένδειξη συμπαράστασης στον ουκρανικό λαό αποφάσισε την περασμένη εβδομάδα να προβάλλει την σειρά που, ουσιαστικά, ανέβασε στην εξουσία τον νυν πρόεδρο της χώρας. Ακολουθώντας, όπως ανέφερε στο σχετικό του δελτίο Τύπου, το παράδειγμα άλλων μεγάλων διεθνών δικτύων.

Ο «Υπηρέτης του λαού» έκανε πρεμιέρα στους ελληνικούς τηλεοπτικούς δέκτες την περασμένη Δευτέρα, και μάλιστα σε ώρα της ζώνης υψηλής τηλεθέασης, στις 21.00. Παρόλα αυτά όμως η σειρά του Βολοντίμιρ Ζελένσκι μέχρι στιγμής κινείται σε χαμηλά επίπεδα τηλεθέασης.

Την Δευτέρα ξεκίνησε με δύο μέτριους μέσους όρους στις βασικές κατηγορίες κοινού, ένα 8% στο σύνολο και ένα 8,2% στο 18-54. Η συνέχεια ήταν χειρότερη, καθώς κινήθηκε γύρω από το 5%. Συγκεκριμένα, την Τρίτη σημείωσε 4,8% στο σύνολο και 5,2% στο 18-54, την Τετάρτη 4,9% στο σύνολο και 4,1% στο 18-54 και την Πέμπτη, 5,1% σύνολο και 5% στο 18-54. Κι όλα αυτά παρά το γεγονός ότι παραλαμβάνει πολύ υψηλά ποσοστά από το «Ράδιο Αρβύλα», κοντά στο 20%.

Τι ευθύνεται, όμως, για την μικρή απήχηση του «Υπηρέτη του λαού»; Ο κακός προγραμματισμός του ΑΝΤ1 που φέτος μετράει μόνο αποτυχίες στο βραδινό 9-10; Ο πολύ μεγάλος ανταγωνισμός από τον «Σασμό», την «Γη της Ελιάς», το «Survivor» και το «Master Chef»; Ή το τηλεοπτικό κοινό απλώς αδιαφορεί για την προηγούμενη ιδιότητα του Βολοντίμιρ Ζελένσκι;

Πηγή: e-tetradio.gr