The Batman: Ο «Πιγκουίνος» του Κόλιν Φάρελ αποκτά δική του σειρά στο HBO Max! (vid)

Ο «Πιγκουίνος» του Κόλιν Φάρελ στο «The Batman» αποκτά δική του σειρά στο HBO Max!

The Batman: Ο «Πιγκουίνος» του Κόλιν Φάρελ αποκτά δική του σειρά στο HBO Max! (vid)

O Κόλιν Φάρελ θα δει τον Πιγκουίνο του (κατά κόσμο Όσβαλντ Κόμπλποτ) να επιστρέφει στο σύμπαν του Γκόθαμ Σίτι, στην πρώτη σειρά του HBO Max που επεκτείνει το σύμπαν του «The Batman», με τον τρόπο που το κάνουν εδώ και χρόνια οι σειρές spin-off του «Πολέμου των Άστρων» και του κινηματογραφικού σύμπαντος της Marvel.

The Batman: Στα χνάρια του Joker δίνει τροφή για σκέψη και αφορμή για πολλή συζήτηση

«Ο κόσμος που έφτιαξε ο Ματ Ριβς για το "The Batman" αξίζει να ιδωθεί μέσα από το βλέμμα του Όσβαλντ Κόμπλποτ», δηλώνει ο Κόλιν Φάρελ. «Δεν θα μπορούσα να είναι πιο ενθουσιασμένος για αυτή τη συνέχεια της εξερεύνησης του χαρακτήρα του Οζ καθώς αναδύεται μέσα από το σκοτάδι και γίνεται ο Πιγκουίνος. Θα είναι ωραίο να τον δούμε να επιστρέφει στους δρόμους του Γκόθαμ για λίγη τρέλα παραπάνω».

Ο Ματ Ριβς θα είναι παραγωγός της σειράς μαζί με τον Ντίλαν Κλαρκ, η Λορέν ΛεΦρανκ («Agents of S.H.I.E.L.D.», «Hemlock Grove») γράφει το σενάριο και αναλαμβάνει την επιμέλεια των επεισοδίων. «Είμαι μεγάλη φαν του κόσμου του Batman και η ταινία του Ματ είναι μια τόσο δυνατή και θαρραλέα νέα σελίδα στην ιστορία. Είμαι ενθουσιασμένη που θα συνεχίσουμε να λέμε ιστορίες από τον σκοτεινό κόσμο του Γκόθαμ Σίτι - και τι καλύτερο από το να δούμε τον κακό μέσα μας μέσα από την ιστορία του Όσβαλντ Κόμπλποτ», δηλώνει η ΛεΦρανκ.

Πηγή: flix.gr