Γιωρίκας Πιλίδης: Αποχώρησε από το Survivor για να μην διακινδυνεύσει την αθλητική του καριέρα (vid)

Ο Γιώργος Πιλίδης επέστρεψε στην παραλία του «Survivor», μετά από πολυήμερη νοσηλεία, αλλά ανακοίνωσε στους συμπαίκτες του ότι δεν μπορεί να συνεχίσει στο ρεάλιτι επιβίωσης λόγω ιατρικών οδηγιών.

Γιωρίκας Πιλίδης: Αποχώρησε από το Survivor για να μην διακινδυνεύσει την αθλητική του καριέρα (vid)

Η φημολογία των τελευταίων ημερών περί αποχώρησης του Γιώργου Πιλίδη από το «Survivor» επιβεβαιώθηκαν.

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής της πάλης επέστρεψε στην παραλία του reality επιβίωσης μετά από πολυήμερη νοσηλεία σε κλινική του νησιού όμως το έκανε μόνο για να ανακοινώσει (στους συμπαίκτες του «Διασήμους») πως δεν θα μπορέσει να συνεχίσει στο παιχνίδι.

Αιτία ότι οι γιατροί του έδωσαν σχετικές οδηγίες προκειμένου να προφυλάξει την υγεία του και την αθλητική του καριέρα που κινδυνεύει από τον υποσιτισμό και την απώλεια μυικής μάζας.

«Ήμουν μια βδομάδα στην κλινική και δυστυχώς με την σύμφωνη γνώμη του γιατρού, υπό αυτές τις συνθήκες, όσο κι αν μείνω εδώ δεν θα μπορέσω να γίνω καλά. Οπότε θα πρέπει δυστυχώς να αποχωρήσω από αυτό το παιχνίδι» δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ και βούρκωσα με την ανακοίνωση του Γιωρίκα» παραδέχθηκε η Βρισηίδα Ανδριώτου. «Είναι για το καλό του, αλλά θα μου λείψει πάρα πολύ» συνέχισε η ίδια.

Πλέον άμα τη επιστροφή του αναμένεται να κληθεί να δώσει εξηγήσεις, από τις αθλητικές αρχές, για τις δηλώσεις του μέσα στο παιχνίδι περί πρότασης που του έγινε να «στήσει» τελικό Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος η οποία προκάλεσε αναμενόμενα, μεγάλο ντόρο...