ΣΚΑΪ: Αποφασίζει για το μέλλον του Γιώργου Κατσαούνη στο Survivor (vid)

Ο ΣΚΑΪ σε δύσκολη θέση αποφασίζει για το μέλλον του Γιώργου Κατσαούνη στο Survivor

ΣΚΑΪ: Αποφασίζει για το μέλλον του Γιώργου Κατσαούνη στο Survivor (vid)

Σε αναμμένα κάρβουνα κάθεται ο ΣΚΑΪ μετά τις καταγγελίες σε βάρος του Γιώργου Κατσαούνη. Ο παίκτης που συμμετέχει στο ριάλιτι «Survivor» κατηγορείται ότι ασέλγησε σε μία κοπέλα 16 ετών πριν την είσοδό του στο ριάλιτι.

Μάλιστα, το βράδυ της Πέμπτης ασκήθηκε σε βάρος του ποινική δίωξη για το αδίκημα της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας και για παράνομη άσκηση βίας. Στο κανάλι του Φαλήρου είναι σε σταυροδρόμι σκληρών αποφάσεων.

Μην ξεχνάμε ότι ο παίκτης είναι από τους πλέον αγαπητούς στο ριάλιτι λόγω της σχέσης που είχε αναπτύξει με τη Μυριέλλα Κουρεντή.

Άνθρωποι του καναλιού ενημέρωσαν τον παίκτη για όσα τον κατηγορούν. Του γνωστοποίησαν ακόμη ότι μετά από αυτή την εξέλιξη είναι πιθανό να τεθεί εκτός ριάλιτι αφού μην ξεχνάμε ότι ο ΣΚΑΪ έπραξε το ίδιο με παίκτη του περσινού «Big Brother» που καλούσε σε βία κατά των γυναικών.

Ο παίκτης όπως είναι λογικό έγινε έξαλλος μετά από αυτή την εξέλιξη και όσα του είπαν οι άνθρωποι του καναλιού. Ο Γιώργος Κατσαούνης αρνείται τα πάντα, ενώ σε παρόμοια δήλωση προχώρησαν οι νομικοί του εκπρόσωποι το πρωί της Παρασκευής.

Στο κανάλι του Φαλήρου δεν έχει παρθεί ακόμη οριστικές αποφάσεις. Ωστόσο είναι προφανές ότι η πρόθεσή τους είναι να απομακρύνουν τον παίκτη από το ριάλιτι εφόσον αποδειχθεί η ενοχή του στην υπόθεση.

Πηγή: dailymedia.com.gr