Το «Είμαστε όλοι νεκροί», σε σειρά στο Netflix, στις 28 Ιανουαρίου

Ένα θρυλικό webtoon με ζόμπι "all we are dead" προσαρμόζεται σε σειρά, στο netflix

Το «Είμαστε όλοι νεκροί», σε σειρά στο Netflix,  στις 28 Ιανουαρίου

Το Netflix ανακοίνωσε ότι στις 28 Ιανουαρίου θα γίνει η πρεμιέρα του Είμαστε Όλοι Νεκροί και αποκαλύπτει την αφίσα-teaser και το τρέιλερ με την ανακοίνωση ημερομηνίας της επερχόμενης συγκλονιστικής σειράς.

Μια μοναδική συνεργασία σπουδαίων καλλιτεχνών: του σκηνοθέτη Λι Τζέι Κιου και του σεναριογράφου Τσαν Σανγκ-ιλ

Μια ριψοκίνδυνη απόδραση από ζόμπι στην εφηβεία περιμένει τον κόσμο το 2022

Η σειρά του Netflix Είμαστε Όλοι Νεκροί είναι μια επερχόμενη πρωτότυπη σειρά με πρωταγωνιστές μαθητές, οι οποίοι είναι εγκλωβισμένοι σε ένα λύκειο και έρχονται αντιμέτωποι με φρικτές καταστάσεις ενώ προσπαθούν να σωθούν από μια επιδρομή ζόμπι στο σχολείο τους.

Η αφίσα-teaser και το τρέιλερ με την ανακοίνωση ημερομηνίας παρουσιάζουν την ένταση και το σασπένς της σειράς, προμηνύοντας έναν ακόμη κορεάτικο πανδημικό ιό ζόμπι.

Το Είμαστε Όλοι Νεκροί βασίζεται σε ένα διάσημο webtoon από τον δημιουργό Τζου Ντονγκ-γκέουν, το οποίο έχει χαρακτηριστεί ως ένα "graphic novel κορεάτικου στιλ με ζόμπι" εξαιτίας της αχαλίνωτης φαντασίας του, της καθηλωτικής του ιστορίας και της σχολαστικής λεπτομέρειάς του. Από τότε που έγινε γνωστό ότι το Netflix ετοιμάζει μια προσαρμογή του σε σειρά, όλοι περιμένουν την κυκλοφορία της παραγωγής.

Σκηνοθέτης είναι ο Λι Τζέι Κιου, ο οποίος έγινε πολύ διάσημος μετά τις τηλεοπτικές σειρές Ο Ιός του Μπετόβεν, The Legendary Police Woman και την πρόσφατη ταινία Intimate Strangers, ενώ το σενάριο υπογράφει ο Τσαν Σανγκ-ιλ, γνωστός για το ανεξάντλητο έργο του σε διαφορετικά είδη, όπως τις τηλεοπτικές σειράς L.U.C.A.: The Beginning, The Slave Hunters και τη σειρά ταινιών The Pirates. Οι δυο τους ένωσαν τις δυνάμεις τους για να αποτυπώσουν έναν απεγνωσμένο αγώνα επιβίωσης εφήβων σε ένα ακόμα καθημερινό σχολείο.

Το ταλαντούχο καστ νέων, όπως οι Παρκ Τζι-χου, Γιουν Τσαν-γιανγκ, Τσο Γι-χιουν, Λομόν, Γιου Ιν-σου, Λι Γιου-μι και Λιμ Τζε-χιοκ, δίνουν μια νεανική νότα, κάνοντας την εκπομπή ακόμα πιο ζωντανή.


Η εντυπωσιακή αφίσα-teaser παρουσιάζει ένα σχολείο όπου κυριαρχεί ο τρόμος και το χάος. Το αιματοβαμμένο προαύλιο, το ζωσμένο στις φλόγες κτίριο και οι αμέτρητοι μαθητές εγκλωβισμένοι στο αποχαλινωμένο σχολείο εξάπτουν το ενδιαφέρον του κοινού, δίνοντας μια γεύση της εξωφρενικής ιστορίας με φόντο ένα σχολείο στο οποίο εξαπλώνεται ένας μυστηριώδης ιός ζόμπι.

Το τρέιλερ με την ανακοίνωση ημερομηνίας δίνει μια συγκλονιστική γεύση του μανιασμένου αγώνα ανάμεσα σε μαθητές που έγιναν ζόμπι και σε επιζώντες που προσπαθούν απεγνωσμένα να δραπετεύσουν. Στην αρχή, βλέπουμε έναν μαθητή στο εργαστήριο του σχολείου, μια εικόνα που κάνει το κοινό να θέλει να μάθει περισσότερα για τον ιό που προκαλεί το απόλυτο χάος. Οι τρομακτικές εικόνες μαθητών που έχουν προσβληθεί από τον μυστηριώδη ιό ζόμπι και η συγκλονιστική δράση σε διαφορετικά μέρη του σχολείου αξίζουν κι αυτά οπωσδήποτε την προσοχή μας. Εγκλωβισμένοι σε ένα σχολείο βυθισμένο στον ιό, χωρίς κινητά, φαγητό και κάποιον να τους φροντίσει, οι μαθητές βασίζονται σε φωτιστικά, ράφια και δοξάρια για να αμυνθούν ενάντια σε ζόμπι σε έναν απεγνωσμένο αγώνα επιβίωσης.

Το Είμαστε Όλοι Νεκροί θα ανοίξει ένα τελείως καινούργιο κεφάλαιο στην ιστορία των ζόμπι με μια ιστορία γενναίων εφήβων που καταφέρνουν να ζήσουν τον έρωτα και τη φιλία ακόμα και εν μέσω μιας Αποκάλυψης ζόμπι.

Το Είμαστε Όλοι Νεκροί, που σηματοδοτεί την πρώτη κορεάτικη δοκιμασία επιβίωσης από ζόμπι στην εφηβεία, θα κυκλοφορήσει στις 28 Ιανουαρίου, μόνο στο Netflix.

Σκηνοθεσία: Λι Τζέι Κιου, Κιμ Ναμ-σου

Σενάριο: Τσαν Σανγκ-ιλ

Καστ: Παρκ Τζι-χου, Γιουν Τσαν-γιανγκ, Τσο Γι-χιουν, Λομόν, Γιου Ιν-σου, Λι Γιου-μι, Λιμ Τζε-χιοκ και άλλοι

Παραγωγή: Film Monster από την JTBC Studios

Διανομή: Netflix

Ημερομηνία κυκλοφορίας: 28 Ιανουαρίου 2022

Περισσότερα εταιρικά νέα