Ταινίες στην τηλεόραση (17/1): «Thor», «Συνωμοσία», «Transporter 3»

Δείτε μερικές από τις ταινίες που θα προβληθούν στην ελληνική τηλεόραση την Δευτέρα (17/1).

Ταινίες στην τηλεόραση (17/1): «Thor», «Συνωμοσία», «Transporter 3»

Στις 21:00 το Open TV θα προβάλει την ταινία «Transporter 3». Ο Φρανκ Μάρτιν βάζει τα γάντια οδήγησης για να παραδώσει την Βαλεντίνα, την κόρη ενός κυβερνητικού αξιωματούχου της Ουκρανίαςπου είχε απαχθεί, από τη Μασσαλία στην Οδησσό στη Μαύρη Θάλασσα.

Κατά τη διαδρομή, πρέπει να αντιμετωπίσει τους κακοποιούς που θέλουν να εμποδίσουν την ασφαλή παράδοση της Βαλεντίνα και να μην αφήσει τα προσωπικά του συναισθήματα να παρεμποδίσουν τον επικίνδυνο στόχο του.

Έτος: 2008

Διάρκεια: 93 λεπτά

Παίζουν: Τζέισον Στέιθαμ, Ρόμπερτ Κνέπερ, Νατάλια Ρουντακόβα

Σκηνοθεσία: Ολιβιέρ Μεγκατόν

Στις 22:30 ο Alpha θα δείξει την ταινία «Thor». Ο Θορ, ο Βίκινγκ ήρωας της μυθικής Άσγκαρ, οδηγείται στην εξορία από τον πατέρα του, θεό Οντίν, λόγω της αλαζονείας του να ανοίξει πόλεμο με τους Παγωμένους Γίγαντες, τους αιώνιους εχθρούς του. Ως τόπος εξορίας του ορίζεται η Γη, όπου χωρίς μνήμη πια του μεγαλείου του, αναγκάζεται να μάθει να ζει με τους ανθρώπους.

Έχοντας τώρα εξοικειωθεί με τους θνητούς, σύντομα θα ερωτευτεί την Τζέιν Φόστερ, μια γοητευτική επιστήμονα, που θα τον βοηθήσει να χρησιμοποιεί την ακατανίκητη δύναμή του μόνο για καλό. Όταν όμως, οι αιώνιοι εχθροί από τα σκοτεινά βάθη του χρόνου κάνουν την εμφάνισή τους, με σκοπό την ανακατάληψη της μυθικής Άσγκαρ, τα πράγματα θα πάρουν μιαν άλλη τροπή.

Έτος: 2011

Διάρκεια: 130 λεπτά

Σκηνοθεσία: Κένεθ Μπράνα

Παίζουν: Κρις Χέμσγουορθ, Νάταλι Πόρτμαν, Τομ Χίντλστον, Στέλαν Σκάρσγκαρντ, Άντονι Χόπκινς, Ίντρις Έλμπα, Κολμ Φιόρι, Ρέι Στίβενσον, Κατ Ντένινγκς

Στις 23:50 το Star θα προβάλει την ταινία «Συνωμοσία». Η Άλις, πρώην ανακρίτρια της CIA, τώρα ζει μια φυσιολογική ζωή στο Λονδίνο. Αναγκάστηκε να παραιτηθεί όταν απέτυχε να ανακρίνει έναν κρατούμενο, με αποτέλεσμα πολλοί άνθρωποι να χάσουν τη ζωή τους.

Όταν η CIA συλλαμβάνει κάποιον, που έχει άμεσες πληροφορίες για επικείμενο τρομοκρατικό χτύπημα, η Άλις καλείται πάλι να τον ανακρίνει. Ένα απροσδόκητο τηλεφώνημα, θα την κάνει να καταλάβει ότι της έχουν στήσει παγίδα και τώρα θα πρέπει, με κίνδυνο τη ζωή της, να βρει τους συνωμότες και να αποτρέψει μια φονική βιολογική επίθεση στην πόλη.

Έτος: 2017

Διάρκεια: 88 λεπτά

Παίζουν: Νούμι Ράπας, Τόνι Κολέτ, Ορλάντο Μπλουμ, Τζον Μάλκοβιτς, Μάικλ Ντάγκλας

Σκηνοθεσία: Μάικλ Άπτιντ.