Ταινίες στην τηλεόραση (12/1): «Το άλογο του πολέμου», «Geostorm», «SWAT»

Δείτε μερικές από τις ταινίες που θα προβληθούν στην ελληνική τηλεόραση την Τετάρτη (12/1).

Ταινίες στην τηλεόραση (12/1): «Το άλογο του πολέμου», «Geostorm», «SWAT»

Στις 21:00 το Star θα προβάλει την ταινία «Geostorm». Μετά από μια, άνευ προηγουμένου, σειρά φυσικών καταστροφών απειλητικών για τον πλανήτη, οι παγκόσμιοι ηγέτες αποφασίζουν να δημιουργήσουν ένα σύνθετο δίκτυο δορυφόρων προκειμένου να μπορέσουν να ελέγξουν τις κλιματικές αλλαγές και να κρατήσουν τον πλανήτη ασφαλή.

Κάτι όμως, δεν πάει καλά. Το σύστημα, που κατασκευάστηκε για να προστατέψει τη Γη, της επιτίθεται και πλέον οι επιστήμονες δίνουν μάχη με τον χρόνο για να εντοπίσουν την αιτία, πριν μια, επικών διαστάσεων, καταιγίδα καταστρέψει τα πάντα και τους πάντες στο πέρασμά της.

Έτος: 2017

Διάρκεια: 98 λεπτά

Παίζουν: Τζέραρντ Μπάτλερ, Τζιμ Στέρτζες, Άμπι Κόρνις, Άντι Γκαρσία

Σκηνοθεσία: Ντιν Ντέβλιν

Στις 22:30 ο Alpha θα δείξει την ταινία «Το άλογο του πολέμου». Λίγο μετά το ξέσπασμα του Α’ παγκοσμίου πολέμου, ο Άλμπερτ, ένας έφηβος που ζει στη βρετανική ύπαιθρο, μαθαίνει ότι ο πατέρας του πούλησε, λόγω χρεών, στο βρετανικό ιππικό το αγαπημένο του άλογο, Τζόι. Ο Τζόι καταλήγει στην πρώτη γραμμή του γαλλικού μετώπου και ο Άλμπερτ αποφασίζει να καταταγεί στον στρατό με σκοπό να τον ξαναβρεί.

Έτος: 2011

Διάρκεια: 135 λεπτά

Σκηνοθεσία: Στίβεν Σπίλμπεργκ

Παίζουν: Τζέρεμι Ίρβιν, Πίτερ Μούλαν, Έμιλυ Γουάτσον, Νιλς Άρεστραπ, Ντέιβιντ Θιούλις, Μπένεντικτ Κάμπερμπατς

Την ίδια ώρα το Mega θα προβάλει την ταινία «SWAT». Ένας βετεράνος αστυνομικός αναλαμβάνει δράση στην αστυνομία του Λος Άντζελες και αποφασίζει να δημιουργήσει την δική του επίλεκτη ομάδα, επιλέγοντας και εκπαιδεύοντας τους καλύτερους αστυνομικούς της πόλης. Μετά από εβδομάδες απαιτητικής φυσικής άσκησης η νέα ομάδα SWAT αναλαμβάνει δράση.

Η πρώτη της αποστολή δεν θα είναι εύκολη, αφού ένας διαβόητος έμπορος ναρκωτικών, προσφέρει μια δωρεά 100 εκατομμυρίων δολαρίων σε οποιονδήποτε καταφέρει να τον απαλλάξει από την αστυνομική κράτηση, Η δράση μόλις ξεκίνησε.

Έτος: 2003

Διάρκεια: 108 λεπτά

Σκηνοθεσία: Κλάρκ Τσόνσον

Παίζουν: Σάμιουελ Λ. Τζάκσον, Κόλιν Φάρελ, Μισέλ Ροντρίγκεζ, Ελ Ελ Κουλ Τζέι, Μπράιαν Βαν Χόλτ, Ολιβιέ Μαρτίνεζ.