Ταινίες στην τηλεόραση (11/1): «Οι μισητοί οκτώ», «Στα ίχνη του χαμένου θησαυρού», «The good liar»

Δείτε μερικές από τις ταινίες που θα προβληθούν στην ελληνική τηλεόραση την Τρίτη (11/1).

Ταινίες στην τηλεόραση (11/1): «Οι μισητοί οκτώ», «Στα ίχνη του χαμένου θησαυρού», «The good liar»

Στις 22:30 ο Alpha θα προβάλει την ταινία «Στα ίχνη του χαμένου θησαυρού». Ο ριψοκίνδυνος αρχαιολόγος και κυνηγός θησαυρών, Μπεν Γκέιτς, έρχεται αντιμέτωπος με μια νέα αποκάλυψη, που θέλει τον προ – προ – πάππου του να είναι μέρος της συνομωσίας πίσω από το θάνατο του Αβραάμ Λίνκολν.

Αποφασισμένος να αποδείξει την αθωότητα του προγόνου του, ο Μπεν Γκέιτς ξεκινά άμεσα ένα περιπετειώδες ταξίδι, για να συγκεντρώσει όλες τις αποδείξεις που χρειάζεται.

Το μυστήριο και τα κρυμμένα μυστικά της ιστορίας θα τον φέρουν στο Παρίσι και από κει στο Λονδίνο πριν επιστρέψει στην Αμερική. Όμως, οι αποκαλύψεις δεν θα του χαριστούν εύκολα, αφού οι κλειδοκράτορες της αλήθειας δεν έχουν σκοπό να διευκολύνουν την αποστολή του. Μάλλον το αντίθετο.

Έτος: 2004

Διάρκεια: 117 λεπτά

Σκηνοθεσία: Τζον Τέρτελτομπ

Παίζουν: Νίκολας Κέιτζ, Γιον Βόιτ, Χάρβεϊ Καϊτέλ, Νταϊάν Κρούγκερ, Σον Μπιν, Κρίστοφερ Πλάμερ

Δέκα λεπτά πριν από τα μεσάνυχτα το Mega θα δείξει την ταινία «Οι μισητοί οκτώ». Στο «Οι Μισητοί Οκτώ», 6 ή 8 ή 12 χρόνια μετά τον Εμφύλιο, μία άμαξα διασχίζει σαν αστραπή το χειμωνιάτικο τοπίο. Οι επιβάτες, ο κυνηγός επικηρυγμένων Τζο Ρουθ (Κερτ Ράσελ) και η «Κρατούμενη» Ντέιζι Ντόμεργκιου (Τζένιφερ Τζέισον Λι), πηγαίνουν στο Ρεντ Ροκ, όπου ο Ρουθ, γνωστός ως ο «Κρεμάλας», σκοπεύει να φέρει την Ντόμεργκιου ενώπιον της δικαιοσύνης.

Συναντούν τον ταγματάρχη Μαρκίς Ουόρεν, έναν πρώην στρατιώτη των Βορείων που έχει γίνει «Κυνηγός Κεφαλών» (Σάμιουελ Λ. Τζάκσον), και τον Κρις Μάνιξ (Ουόλτον Γκόγκινς), έναν λιποτάκτη των Νοτίων που υποστηρίζει ότι είναι ο νέος «Σερίφης» της πόλης.

Ο Ρουθ, η Ντόμεργκιου, ο Ουόρεν και ο Μάνιξ καταφεύγουν σ’ έναν ορεινό καταφύγιο. Όταν φτάνουν, συναντούν τέσσερα άγνωστά τους πρόσωπα: τον «Μεξικάνο» Μπομπ (Ντέμιαν Μπιτσίρ), τον «Ανθρωπάκο» Οσβάλντο Μομπρέι (Τιμ Ροθ), δήμιο του Ρεντ Ροκ, τον «Γελαδάρη» Τζο Γκέιτζ (Μάικλ Μάντσεν), και τον «Νότιο» Σάνφορντ Σμίδερς (Μπρους Ντερν), πρώην στρατηγό των Νοτίων. Καθώς η χιονοθύελλα χτυπά, οι οκτώ ταξιδιώτες συνειδητοποιούν ότι δεν θα είναι και τόσο εύκολο να φτάσουν στο Ρεντ Ροκ.

Έτος: 2015

Διάρκεια: 157 λεπτά

Σκηνοθεσία: Κουέντιν Ταραντίνο

Παίζουν: Σάμιουελ Λ.Τζάκσον, Κερτ Ράσελ, Τζένιφερ Τζέισον Λι, Ουόλτον Γκόγκινς, Ντέμιαν Μπιτσίρ, Τιμ Ροθ, Οσβάλντο Μομπρέι, Μάικλ Μάντσεν, Μπρους Ντερν, Τσάνινγκ Τέιτουμ.

Τα μεσάνυχτα το Star θα προβάλει την ταινία «The good liar». Ο Ρόι Κόρτνεϊ, ένας επαγγελματίας απατεώνας, έχει βρει ήδη τον επόμενο στόχο του: τη χήρα Μπέτι ΜακΛις, μια γυναίκα με με τεράστια περιουσία στη διάθεση της.

Ο Ρόι σκοπεύει να πάρει ό,τι της ανήκει. Από την πρώτη τους συνάντηση, αρχίζει να βομβαρδίζει τη Μπέτι με τα δοκιμασμένα κόλπα του και εκείνη παρασύρεται από τη γοητεία του.

Αλλά αυτή τη φορά, αυτό που ξεκίνησε σαν μια ακόμα κομπίνα κλιμακώνεται σε ένα κυνηγητό γάτας-ποντικιού, όπου παίζονται όλα για όλα. Αποκαλύψεις ενός δόλου πιο σκοτεινού, τους οδηγούν σε ένα ναρκοπέδιο κινδύνου, ίντριγκας και προδοσίας.

Έτος: 2019

Διάρκεια: 101 λεπτά

Παίζουν: Έλεν Μίρεν, Τζιμ Κάρτερ, Ίαν Μακ Κέλεν, Ράσελ Τοβέι

Σκηνοθεσία: Μπιλ Κότον.