«Don’t Look Up»: Ρεκόρ σε ώρες θέασης στο Netflix! (pic)

Το «Don’t Look Up» πέτυχε νέο ρεκόρ στο Netflix όσον αφορά τις ώρες θέασης 

«Don’t Look Up»: Ρεκόρ σε ώρες θέασης στο Netflix! (pic)

Το «Don’t Look Up» κατέρριψε ρεκόρ στο Netflix, σε ό,τι αφορά τις ώρες θέασης.

Η ταινία είχε πάνω από 152 εκατομμύρια ώρες θέασης στην πλατφόρμα την εβδομάδα έως τις 2 Ιανουαρίου, σύμφωνα με το Netflix. Πρόκειται για ρεκόρ περισσότερων ωρών σε μία εβδομάδα για ταινία στην υπηρεσία streaming, σύμφωνα με εκπρόσωπο της εταιρείας.

Το φιλμ του Άνταμ ΜακΚέι, που έκανε πρεμιέρα τον προηγούμενο μήνα στους κινηματογράφους και την πλατφόρμα, ήταν στην κορυφή του εβδομαδιαίου τοπ 10 του Netflix για δεύτερη συνεχή εβδομάδα.

«Είμαι ειλικρινά κατάπληκτος», σχολίασε στο Twitter ο σκηνοθέτης του φιλμ στο οποίο πρωταγωνιστούν ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο και η Τζένιφερ Λόρενς, ενώ η Μέριλ Στριπ υποδύεται την πρόεδρο των ΗΠΑ.

Το Netflix άρχισε τον Νοέμβριο να κατατάσσει το περιεχόμενό του με βάση το συνολικό αριθμό ωρών θέασης, για να παρουσιάζει με μεγαλύτερη σαφήνεια τα πιο δημοφιλή. Έτσι, δημοσιεύει παγκόσμιες λίστες τοπ 10 των ταινιών και σειρών που έχουν τη μεγαλύτερη θέαση, με δεδομένα που φτάνουν έως το περασμένο καλοκαίρι.

Παλιότερα, η εταιρεία υπολόγιζε τη θέαση με βάση τον αριθμό των συνδρομητών που είχαν παρακολουθήσει τουλάχιστον δύο λεπτά ενός φιλμ ή μιας σειράς. Η αλλαγή έγινε ως απάντηση σε κριτικές ότι η πλατφόρμα δεν είναι ειλικρινής με επενδυτές, καταναλωτές και τους δικούς της παραγωγούς, σε ό,τι αφορά τις πληροφορίες για τη θέαση.

Πηγή: lifo.gr