Άρης Σοϊλέδης: Φεύγει για Άγιο Δομίνικο και... Survivor! (vid)

O Άρης Σοϊλέδης φεύγει για τον Άγιο Δομίνικο προκειμένου να μπει στο Survivor

Άρης Σοϊλέδης: Φεύγει για Άγιο Δομίνικο και... Survivor! (vid)

Χριστουγεννιάτικα έκανε πρεμιέρα το «Survivor» στον ΣΚΑΪ. Το κανάλι του Φαλήρου ήθελε να προλάβει τον ανταγωνισμό και επέλεξε το ριάλιτι επιβίωσης να ξεκινήσει όπως και πέρσι μέσα στις γιορτές.

Οι καβγάδες και οι ίντριγκες μεταξύ των παικτών έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού. Όπως φαίνεται ο Acun Ilicali θα ξεκινήσει να ρίχνει στο πεδίο της… τηλεθέασης όλα του τα όπλα.

Αυτό θα γίνει με την είσοδο νέων παικτών στο ριάλιτι.

Ένας από αυτούς είναι ποδοσφαιριστής, που το όνομά του μάλιστα είχε γραφτεί κατά κόρον για τη συμμετοχή του στο ριάλιτι. Πρόκειται για τον Άρη Σοϊλέδη που σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Super Κατερίνα» έχει δώσει τα χέρια με τον Τούρκο παραγωγό και την ερχόμενη εβδομάδα αναχωρεί για Άγιο Δομίνικο.

Survivor: Αυτόν τον ποδοσφαιριστή θέλουν στο φετινό παιχνίδι! (vid)

Το όνομα του ποδοσφαιριστή είχε γραφτεί και τον Νοέμβριο. Μάλιστα θεωρούνταν από τους κλεισμένους παίκτες ωστόσο, σύμφωνα με την εκπομπή «Super Κατερίνα» είχε ζητήσει πολλά χρήματα.

Από εκεί και πέρα σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ίδιας εκπομπής βαλίτσες για τον Άγιο Δομίνικο ετοιμάζει και ο Αναστάσιος Ντούγκας. Πρόκειται για δικηγόρο, καλό φίλο και συνεργάτη του Ντάνου, νικητή του πρώτου κύκλου του ριάλιτι στον ΣΚΑΪ.

Πηγή: dailymedia.com.gr