Ταινίες στην τηλεόραση (4/1): «Όταν οι λέξεις σκοτώνουν», «Ο λογιστής», «Ημέρα ανεξαρτησίας»

Διαβάστε τις κυριότερες ταινίες που θα προβληθούν στην ελληνική τηλεόραση την Τρίτη (4/1).

Ταινίες στην τηλεόραση (4/1): «Όταν οι λέξεις σκοτώνουν», «Ο λογιστής», «Ημέρα ανεξαρτησίας»

Στις 22:30 ο Alpha θα δείξει την ταινία «Ημέρα ανεξαρτησίας». Είκοσι χρόνια μετά την εξωγήινη επίθεση κατά του πλανήτη, χρησιμοποιώντας εξωγήινη τεχνολογία, τα έθνη της Γης έχουν συνεργαστεί σε ένα τεράστιο αμυντικό πρόγραμμα για να προστατεύσουν τον πλανήτη.

Αλλά τίποτα δεν μπορεί να μας προετοιμάσει για την προχωρημένη και χωρίς προηγούμενο δύναμη των εξωγήινων, και μόνο η ευφυΐα μερικών γενναίων ανδρών και γυναικών μπορούν να σώσουν τον κόσμο μας από τον απόλυτο αφανισμό.

Έτος: 2016

Διάρκεια: 110 λεπτά

Σκηνοθεσία: Ρόλαντ Έμμεριχ

Παίζουν: Λίαμ Χέμσγουορθ, Τζεφ Γκόλντμπλουμ, Μπιλ Πούλμαν, Μάικα Μονρό, Τζέσι Τ. Άσερ, Σέρα Γουάρντ

Στις 23:00 το Star θα προβάλει την ταινία «Ο λογιστής». O Κρίστιαν Γουλφ είναι μαθηματική διάνοια, με μία μορφή αυτισμού. Διατηρεί ως βιτρίνα ένα συνοικιακό λογιστικό γραφείο κρατάει τα βιβλία κάποιων εξαιρετικά επικίνδυνων εγκληματικών οργανώσεων.

Τη στιγμή, που ο αρχηγός της Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος, Ρέι Κινγκ, προσπαθεί να ανακαλύψει την πραγματική ταυτότητα του λογιστή, ο Κρίστιαν αναλαμβάνει τα βιβλία ενός νομοταγούς πελάτη: μιας εταιρείας ρομποτικής, της οποίας μια υπάλληλος ανακάλυψε μια λογιστική απόκλιση εκατομμυρίων δολαρίων.

Ο Κρίστιαν δεν φαντάζεται την κατάληξη αυτής της συνεργασίας. Καθώς ο Κρίστιαν πλησιάζει την αλήθεια, ο αριθμός των πτωμάτων αρχίζει να αυξάνεται.

Έτος: 2016

Διάρκεια: 117 λεπτά

Παίζουν: Μπεν Άφλεκ, Άννα Κέντρικ, Τζέι-Κέι Σίμονς, Τζον Λίθγκοου, Μαίρη Κραφτ

Σκηνοθεσία: Γκάβιν Ο' Κόνορ

Δέκα λεπτά πριν από τα μεσάνυχτα το Mega θα δείξει την ταινία «Όταν οι λέξεις σκοτώνουν». Βασισμένη σε αληθινά γεγονότα, καταθέσεις μαρτύρων στο δικαστήριο και αυθεντικά κείμενα, η ταινία μας διηγείται την ιστορία δύο εφήβων, της Μισέλ και του Κόνραντ, που η τραγική της κατάληξη συγκλόνισε την αμερικανική κοινωνία.

Κατά τη διάρκεια οικογενειακών διακοπών ο μοναχικός Κόνραντ, βρίσκει παρηγοριά στην Μισέλ και ξεκινούν μια επικοινωνία μέσω μηνυμάτων. Οι δυο τους δημιουργούν μια τοξική σχέση εξάρτησης και όταν ο Κόνραντ αποφασίζει να βάλει τέλος στη ζωή του, η Μισέλ αντί να τον αποτρέψει τον ενθαρρύνει.

Έτος: 2018

Διάρκεια: 83 λεπτά

Σκηνοθεσία: Στίβεν Τόλκιν

Παίζουν: Μπέλα Θορν, Οστιν Μακένζι, Κέλλυ Λάμορ, Πόλα Μάρσαλ.