Ταινίες στην τηλεόραση (1/1): «Πιάσε με αν μπορείς», «Η παριζιάνα», «Μια φορά τον χρόνο»

Διαβάστε τις κυριότερες ταινίες που θα προβληθούν στην ελληνική τηλεόραση το Σάββατο (1/1). 

Ταινίες στην τηλεόραση (1/1): «Πιάσε με αν μπορείς», «Η παριζιάνα», «Μια φορά τον χρόνο»

Στις 20:00 το Open TV θα δείξει την ελληνική ταινία «Η Παριζιάνα». Η Πελαγία, μοδίστρα στα προάστια, ύστερα από την προτροπή της αδελφής της, μιας μοντέρνας κοπέλας, αποφασίζει να ανοίξει οίκο μόδας στο Κολωνάκι και παρέα με δυο τρελάρες φίλους τους φτάνουν στη Μύκονο για μια φωτογράφηση μόδας.

Εκεί όμως η Πελαγία γνωρίζει έναν πάμπλουτο Ελληνοαμερικανό, ο οποίος γοητεύεται από αυτή. Παντρεύονται, αλλά στο ταξίδι του μέλιτος αυτός σκοτώνεται. Θλιμμένη χήρα, επιστρέφει στην Αθήνα για να παρουσιάσει τη νέα της κολεξιόν. Τότε είναι που εμφανίζεται ζωντανός ο μακαρίτης.

Έτος: 1969

Διάρκεια: 88 λεπτά

Σκηνοθεσία: Γιάννης Δαλιανίδης

Παίζουν: Ρένα Βλαχοπούλου, Χρόνης Εξαρχάκος, Βαγγέλης Σειληνός, Έρρικα Μπρόγιερ, Κώστας Καρράς, Δημήτρης Καλλιβωκάς

Στις 21:00 ο ΣΚΑΪ θα προβάλει την ταινία «Πιάσε με αν μπορείς». Ένας πράκτορας του FBI βάζει σκοπό της ζωής του να συλλάβει τον Φρανκ Άμπιγκνεϊλ, έναν δεξιοτέχνη των πλαστογραφήσεων ο οποίος μέχρι τα 21 του χρόνια είχε ήδη καταφέρει να υποδυθεί, με διάφορους βαθμούς επιτυχίας, τον πιλότο, τον γιατρό και τον δικηγόρο. Ο πράκτορας Χάνρατυ καταδιώκει τον Φρανκ επί πέντε χρόνια, όμως κάθε φορά που πλησιάζει τα ίχνη του, εκείνος βρίσκεται ήδη ένα βήμα μπροστά!

Έτος: 2002

Διάρκεια: 141 λεπτά

Σκηνοθεσία: Στίβεν Σπίλμπεργκ

Παίζουν: Λεονάρντο Ντι Κάπριο, Τομ Χανκς, Κρίστοφερ Γουόκεν, Ναταλί Μπεϊ, Μάρτιν Σιν

Στις 22:00 το Open TV θα δείξει την ταινία «Μια φορά το χρόνο». Τέσσερις γενιές της πολυμελούς οικογένειας Κούπερ μαζεύονται στο παραδοσιακό χριστουγεννιάτικο τραπέζι που αποτελεί μια ρουτινιάρικη υποχρέωση για τους περισσότερους. Μόνο που φέτος μια σειρά από γεγονότα δίνουν απρόσμενη τροπή στο εορταστικό γεύμα.

Έτος: 2015

Διάρκεια: 107 λεπτά

Σκηνοθεσία: Τζέσι Νέλσον

Παίζουν: Νταϊάν Κίτον, Τζον Γκούντμαν, Άλαν Άρκιν, Αμάντα Σέιφριντ.