Ταινίες στην τηλεόραση (27/12): «Μόνος στο σπίτι 2», «Πειρατές της Καραϊβικής», «Ad Astra»

Δείτε μερικές από τις ταινίες που θα προβληθούν στην ελληνική τηλεόραση τη Δευτέρα (27/12). 

Ταινίες στην τηλεόραση (27/12): «Μόνος στο σπίτι 2», «Πειρατές της Καραϊβικής», «Ad Astra»

Στις 21:00 το Open TV θα προβάλει την ταινία «Ad Astra». Ο αστροναύτης Ρόι ΜακΜπράιτ αναλαμβάνει μια τολμηρή αποστολή προς ένα αφιλόξενο ηλιακό σύστημα, προκειμένου να βρει απαντήσεις για το θάνατο του πατέρα του που τον έχασε σε μια αντίστοιχη αποστολή 30 χρόνια πριν. Σύντομα, όμως, θα έρθει αντιμέτωπος με μια πραγματικότητα που όχι μόνο απαντά στο βασανιστικό του ερώτημα, αλλά θέτει σε κίνδυνο ολόκληρο το σύμπαν.

Ο Μπραντ Πιτ επιβεβαιώνει τη θέση του στο κινηματογραφικό στερέωμα με μια ξεχωριστή ερμηνεία που επαινέθηκε. Η ταινία σημείωσε μεγάλη επιτυχία, ενώ υπήρξε υποψήφια για ένα Όσκαρ μεταξύ πολλών άλλων κινηματογραφικών διακρίσεων.

Έτος: 2019

Διάρκεια: 109 λεπτά

Παίζουν: Μπραντ Πιτ, Τόμμι Λι Τζόουνς, Ρουθ Νέγκα, Λιβ Τάιλερ, Ντόναλντ Σάδερλαντ.

Σκηνοθεσία: Τζέιμς Γκρέι

Την ίδια ώρα το Star θα δείξει την ταινία «Μόνος στο σπίτι 2». Η οικογένεια Μακάλιστερ σχεδιάζει με χαρά να περάσει τις Χριστουγεννιάτικες διακοπές στο ηλιόλουστο Μαϊάμι. Στο αεροδρόμιο όμως, ο Κέβιν θα ξεφύγει από την προσοχή της μητέρας του με αποτέλεσμα να επιβιβαστεί σε λάθος αεροπλάνο και να βρεθεί μόνος του στη Νέα Υόρκη!

Για καλή του τύχη έχει μαζί του πολλά μετρητά και πιστωτικές κάρτες, που του εξασφαλίζουν μια διαμονή σε ένα καλό ξενοδοχείο, το οποίο καταφέρνει να κάνει άνω - κάτω. Μόνος στη μεγαλούπολη, θα πέσει πάνω στους γνωστούς ληστές, οι οποίοι σχεδιάζουν μια νέα ληστεία σε ένα κατάστημα παιχνιδιών και ο Κέβιν είναι για ακόμη μία φορά εκεί για να τους εμποδίσει, όπως μόνο αυτός ξέρει…

Έτος: 1992

Διάρκεια: 111 λεπτά

Παίζουν: Μακόλεϊ Κάλκιν, Τζο Πέσι, Ντάνιελ Στερν, Τζον Χερντ, Κάθριν Ο' Χάρα

Σκηνοθεσία: Κρις Κολόμπους

Στις 22:30 ο Alpha θα προβάλει την ταινία «Οι πειρατές της Καραϊβικής». Ο Τζακ Σπάροου ανοίγει πανιά με το στοιχειωμένο πλοίο "Ιπτάμενος Ολλανδός", χωρίς να υποψιάζεται τι τον περιμένει. Όταν όμως ανακαλύπτει ότι έχει εκκρεμότητες με το φάντασμα του πρώην καπετάνιου του πλοίου, Ντέιβι Τζόουνς, τόσο τα σχέδια του αρχιπειρατή, όσο και τα πλάνα του Γουίλ και της Ελίζαμπεθ που ετοιμάζονται για γάμο, ανατρέπονται ριζικά. Κανείς, ωστόσο, δεν είναι έτοιμος για αυτό που πρόκειται να ακολουθήσει.

Αν καταφέρουν να ξεφύγουν από τα θαλάσσια τέρατα που θα βρεθούν στο δρόμο τους, τους εχθρικούς ιθαγενείς ή τη μυστηριώδη και γοητευτική μάντισσα Τία, πρέπει να δουν πώς θα αντιμετωπίσουν την εμμονή του "κυνηγού πειρατών" λόρδου Μπέκετ να αποκτήσει το ξακουστό «Σεντούκι του Νεκρού»! Ο θρύλος λέει ότι ο κάτοχός του μπορεί να εξουσιάζει το φάντασμα του Τζόουνς και να το στρέφει κάθε φορά εναντίον των εχθρών του. Αλίμονο, λοιπόν, στον Τζακ Σπάροου και την ομάδα του αν δε προλάβουν να εμποδίσουν τον λόρδο Μπέκετ να πραγματοποιήσει το στόχο του.

Έτος: 2006

Διάρκεια: 136 λεπτά

Παίζουν: Τζόνι Ντεπ, Ορλάντο Μπλουμ, Κίρα Νάιτλι, Στέλαν Σκάρσγκαρντ, Τζέφρι Ρας, Τζόναθαν Πράις

Σκηνοθεσία: Γκορ Βερμπίνσκι.