Ταινίες στην τηλεόραση (24/12): «Το πλουσιόπαιδο», «Ενώ εσύ κοιμόσουν», «Αναστασία»

Δείτε μερικές από τις ταινίες που θα προβληθούν στην ελληνική τηλεόραση την Παρασκευή (24/12).

Ταινίες στην τηλεόραση (24/12): «Το πλουσιόπαιδο», «Ενώ εσύ κοιμόσουν», «Αναστασία»

Στις 21:00 ο ΣΚΑΪ θα προβάλει την ταινία «Αναστασία: Μια φορά και έναν καιρό». Την εποχή της Ρωσικής Επανάστασης, η Αναστασία των Ρομανόφ, όπως και όλη η οικογένειά της βρίσκεται καταδιωκόμενη από τον Βλαντιμίρ Λένιν. Μέσω μιας μαγικής πύλης, η νεαρή Αναστασία κάνει ένα ταξίδι στο χωροχρόνο και μεταφέρεται ξαφνικά στην Αμερική του 1988. Εκεί η Αναστασία θα γίνει κολλητή φίλη με τη συνομήλική της, Μέγκαν, και μαζί θα ζήσουν τις πιο απίθανες περιπέτειες.

Έτος: 2020

Διάρκεια: 89 λεπτά

Σκηνοθεσία: Μπλέικ Χάρις

Παίζουν: Μπράντον Ρουθ, Ντόνα Μέρφι, Αμάια Μίλερ, Έμιλι Κάρεϊ, Τζο Κόι, Κένταλ Βέρτες

Στις 22:50 το Star θα δείξει την ταινία «Το πλουσιόπαιδο». Ο Ρίτσι Ριτς, το πλουσιότερο παιδί του κόσμου, έχει τα πάντα εκτός από ένα: φίλους. Ενώ μια μέρα αντικαθιστά τον πατέρα του σε μια βαρετή εκδήλωση σχετική με τα εγκαίνια ενός εργοστασίου, ο Ρίτσι στρέφει την προσοχή του στην άλλη πλευρά του δρόμου και σ’ ένα παιχνίδι μπέιζμπολ ανάμεσα σε μια παρέα παιδιών. Όταν όμως τους ζητά να παίξει μαζί τους, τα παιδιά αρνούνται να τον δεχτούν στην παρέα τους.

Απογοητευμένος, κλείνεται στον εαυτό του, ώσπου κάποια στιγμή μαθαίνει πως οι γονείς του αγνοούνται ενώ το αεροπλάνο που επέβαιναν, πετούσε πάνω από το Τρίγωνο των Βερμούδων. Πίσω απ’ αυτό κρύβεται ο Λόρενς Βαν Ντο, υψηλό διοικητικό στέλεχος των επιχειρήσεων του πατέρα του, που είναι αποφασισμένος να κάνει τα πάντα για να δολοφονήσει τον τελευταίο και να πάρει τη θέση του. Έτσι τώρα, ο Ρίτσι αποκτά επιτέλους ένα νόημα στη ζωή του: με τη βοήθεια του Κάντμπερι, του πιστού του μπάτλερ και του καθηγητή Κίνμπιν, ενός εκκεντρικού εφευρέτη, θα προσπαθήσει να βρει τους γονείς του και να ματαιώσει τα σχέδια του Βαν Ντο.

Έτος: 1994

Διάρκεια: 87 λεπτά

Παίζουν: Μακόλεϊ Κάλκιν, Τζόναθαν Χάιντ, Έντουαρντ Χέρμαν, Τζον Λαροκέτ, Κριστίν Έμπερσολ

Σκηνοθεσία: Ντόναλντ Πέτρι

Τα μεσάνυχτα ο Alpha θα προβάλει την ταινία «Ενώ εσύ κοιμόσουν». Για την όμορφη Λούσυ η μοναξιά είναι τρόπος ζωής. Δεν είναι, φυσικά, κάτι που επέλεξε, αλλά δεν έχει και σκοπό να κινήσει γη και ουρανό για να το αλλάξει. Όλα αυτά όμως, μέχρι τη στιγμή, που θα αντικρίσει τον Πίτερ. Αν υπάρχει έρωτας με την πρώτη ματιά και κάποια ελπίδα να αλλάξει τη ζωή της, τότε αυτή είναι η ευκαιρία της.

Ακόμα κι αν αυτή η ευκαιρία, εμφανίζεται με τη μορφή… ατυχήματος. Ο Πίτερ πέφτει κατά λάθος στις γραμμές του τραίνου, μένει αναίσθητος και η Λούσυ τον σώζει ηρωικά! Γίνεται μέρος της ζωής του και μέλος της οικογενείας του. Επιτέλους, έχει μια ευκαιρία να δείξει πόσο καλή και άξια είναι. Μόνο που ο Πίτερ δεν ξέρει τίποτα απ' όλα αυτά, αφού όλο αυτό το διάστημα βρίσκεται σε κώμα.

Έτος: 1995

Διάρκεια: 96 λεπτά

Σκηνοθεσία: Τζον Τάρτλταμπ

Παίζουν: Σάντρα Μπούλοκ, Μπιλ Πούλμαν, Πίτερ Γκάλαχερ.