Νέο τρέιλερ για το reunion του Harry Potter: Είμαστε μία οικογένεια

Το special αυτό επεισόδιο θα κάνει πρεμιέρα την ημέρα της Πρωτοχρονιάς στο HBO Max, με αφορμή τη συμπλήρωση 20 ετών από την πρώτη ταινία Harry Potter.

Νέο τρέιλερ για το reunion του Harry Potter: Είμαστε μία οικογένεια

Τι καλύτερο από το να περάσει κάποιος τη μέρα της Πρωτοχρονιάς παρέα με φίλους που τους θεωρεί σαν οικογένειά του. Μια τέτοιου είδους συνάθροιση θα ζήσουμε κι εμείς αυτήν Πρωτοχρονιά παρέα με ένα μοναδικό reunion που ετοίμασε το HBO Max με το καστ από τις ταινίες του Χάρι Πότερ, γιορτάζοντας έτσι τα 20 χρόνια από την κυκλοφορία της ταινίας «Ο Χάρι Πότερ και η Φιλοσοφική Λίθος».

Με τίτλο «Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts» θα δούμε τους τρεις πρωταγωνιστές της σειράς Ντάνιελ Ράντκλιφ, Ρούπερτ Γκριντ και Εμα Γουάτσον να επιστρέφουν μαζί με τον σκηνοθέτη της ταινίας Κρις Κολόμπους στο Χόγκουαρτς για να μοιραστούν μαζί μας νέες πληροφορίες για τα γυρίσματα της ταινίας.

Μαζί τους όμως επιστρέφουν και πολλά άλλα μέλη του καστ από τις υπόλοιπες ταινίες όπως οι Ελενα Μπόναμ Κάρτερ, Ρόμπι Κόλτρεϊν, Ρέιφ Φάινς, Τζέισον Αϊζακς, Γκάρι Ολντμαν, Ιμέλντα Στόντον, Τομ Φέλντον, Τζέιμς και Ολιβερ Φελπς, Μαρκ Γουίλιαμς, Μπόνι Ράιτ, Αλφρεντ Ινοκ, Μάθιου Λούις, Εβάνα Λιντς και Ιαν Χαρτ, πλην της Τζ. Κ. Ρόουλινγκ η οποία με τις δηλώσεις σε σχέση με τα τρανς δικαιώματα έκαναν την Warner να την αφήσουν εκτός του reunion.

Το νέο τρέιλερ που κυκλοφόρησε είναι γεμάτο από νοσταλγία και όμορφες στιγμές από φίλους που συναντιούνται και πάλι μετά από χρόνια σε ένα τόσο αγαπημένο μέρος, στο πλατό του Χόγκουαρτς.

Πηγή: flix