The Goonies: Έρχεται σειρά στο Disney+ βασισμένη στην αγαπημένη ταινία! (vid)

Άλλη μια ταινία φαίνεται πως έρχεται να αναβιώσει η Disney ποντάροντας και πάλι στη νοσταλγία. Ποια; Τα Goonies

The Goonies: Έρχεται σειρά στο Disney+ βασισμένη στην αγαπημένη ταινία! (vid)

Τι είναι αυτό που λένε; Ότι τα Goonies ποτέ δεν πεθαίνουν;

Η αλήθεια είναι πως όντως τα «Goonies» παραμένουν ακόμα και σήμερα, 36 χρόνια μετά μια από τις αγαπημένες ταινίες μικρών και μεγάλων. Η ταινία του 1985 σε σκηνοθεσία του Ρίτσαρντ Ντόνερ και παραγωγή του Στίβεν Σπίλμπεργκ, η οποία μιλάει για την αξία της φιλίας αλλά και για την μαγεία της περιπέτειας, αποτελεί μια από τις πιο σημαντικές κινηματογραφικές στιγμές πολλών ενήλικων σήμερα.

Αλλά από την άλλη τα «Goonies» ποτέ δεν «πεθαίνουν» ούτε για τα μεγάλα στούντιο που ποντάρουν σε όλα αυτά και, φυσικά, στη νοσταλγία για να τα επαναφέρουν με οποιονδήποτε τρόπο μπορούν στη μικρή ή μεγάλη οθόνη. Κάτι τέτοιο επιδιώκει και η Disney όπου ήδη ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει μια σειρά για το Disney+ βασισμένη στην πολυαγαπημένη αυτή την ταινία με τίτλο «Our Time» όπου βασίζεται σε μια ακόμα ατάκα που λέει ο Μίκι (Σον Όστιν).

Η σειρά αυτή, της οποίας η παραγωγή βρίσκεται ήδη σε προχωρημένο στάδιο, θα εξελίσσεται στην σημερινή εποχή όπου μια δασκάλα προσπαθεί να βοηθήσει τρεις μαθητές της να αναπαραστήσουν την αγαπημένη τους ταινία η οποία, όπως θα μαντέψατε, είναι τα «Goonies». Σύμφωνα με πληροφορίες η σειρά θα προσπαθήσει να αναβιώσει μια 80s αισθητική, στο στιλ του «Stranger Things», με την Amblin Entertainment του Στίβεν Σπίλμπεργκ να εμπλέκεται στην παραγωγή.

Δεν υπάρχει ακόμα ημερομηνία κυκλοφορίας της σειρά στην διαδικτυακή πλατφόρμα της Disney αλλά για την ώρα ας (ξανα)δούμε το τρέιλερ της ταινίας και να θυμηθούμε ό,τι την έκανε τόσο αγαπητή τότε και σήμερα!

Πηγή: flix.gr