Ταινίες στην τηλεόραση (4/12): «Μαχητές των δρόμων 4», «Η μέθοδος της αράχνης», «Killer Joe»

Δείτε μερικές από τις ταινίες που θα προβληθούν στην ελληνική τηλεόραση το Σάββατο (4/12).

Ταινίες στην τηλεόραση (4/12): «Μαχητές των δρόμων 4», «Η μέθοδος της αράχνης», «Killer Joe»

Στις 23:00 το Open TV θα προβάλει την ταινία «Killer Joe». Καταχρεωμένος, ένας νεαρός έμπορος ναρκωτικών αναθέτει σε έναν επαγγελματία εκτελεστή να σκοτώσει τη μητέρα του για να εισπράξει ο ίδιος την ασφάλεια. Από την αρχή όμως το σχέδιό του φεύγει εντελώς εκτός ελέγχου.

Έτος: 2011

Διάρκεια: 102 λεπτά

Σκηνοθεσία: Γουίλιαμ Φρίντκιν

Παίζουν: Μάθιου ΜακΚόναχι, Εμίλ Χιρς, Τόμας Χέιντεν Τσερτς, Τζίνα Γκέρσον

Στις 23:15 το Star θα δείξει την ταινία «Μαχητές των δρόμων 4». Μετά τη στυγερή δολοφονία ενός πολύ αγαπημένου του προσώπου, ο καταζητούμενος φυγάς Ντομ Τορέτο, που μέχρι τότε ζούσε στη Δομινικανή Δημοκρατία προσπαθώντας να φτιάξει μια νέα ζωή, επιστρέφει στο Λος Άντζελες αποφασισμένος για όλα.

Εκεί, μαζί με ένα φίλο του από το παρελθόν, τον ντετέκτιβ Μπράιαν Ο’Κόνoρ, καλούνται να βρεθούν και πάλι πίσω από το τιμόνι και να συμμαχήσουν ενάντια σε έναν κοινό εχθρό, έναν αδίστακτο έμπορο ηρωίνης. Ο καλύτερος τρόπος για να εκδικηθούν τον απεχθή φόνο, ο καθένας για τους δικούς του προσωπικούς λόγους, δεν είναι άλλος από το να σπιντάρουν και να ξεπεράσουν κάθε όριο ταχύτητας, ανεβάζοντας την αδρεναλίνη στα ύψη.

Έτος: 2009

Διάρκεια: 100 λεπτά

Παίζουν: Βιν Ντίζελ, Πολ Γουόκερ, Μισέλ Ροντρίγκεζ, Τζορντάνα Μπρούστερ

Σκηνοθεσία: Τζάστιν Λιν

Μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα ο ΣΚΑΪ θα δείξει την ταινία «Η μέθοδος της αράχνης». Η κόρη ενός πανίσχυρου γερουσιαστή πέφτει θύμα απαγωγής μέρα μεσημέρι από το σχολείο της. Ο απαγωγέας είναι ο αδίστακτος κακοποιός Γκάρι Σόνετζι, ο οποίος έχει μια ιδιαίτερη εμμονή.

Θέλει να προκαλέσει τον διάσημο ντετέκτιβ, ψυχολόγο και συγγραφέα Άλεξ Κρος να τον κυνηγήσει. Ο Άλεξ Κρος έχει πάρει πρόωρη σύνταξη μετά το θάνατο της συνεργάτιδάς του και δε βρίσκεται πλέον σε ενεργό δράση. Προκειμένου όμως να σωθεί ένα αθώο θύμα, θα αναλάβει αυτή την τελευταία αποστολή με τη βοήθεια μιας γοητευτικής μυστικής πράκτορα, της Τζέσι Φλάναγκαν.

Έτος: 2001

Διάρκεια: 104 λεπτά

Σκηνοθεσία: Λι Ταμαχόρι

Παίζουν: Μόργκαν Φρίμαν, Μόνικα Πότερ, Μάικλ Γουίνκοτ.