Ταινίες στην τηλεόραση (2/12): «Τhe post», «Επικίνδυνη αποστολή 2», «Η Αλίκη δικτάτωρ»

Δείτε μερικές από τις ταινίες που θα προβληθούν στην ελληνική τηλεόραση την Πέμπτη (2/12).  

Ταινίες στην τηλεόραση (2/12): «Τhe post», «Επικίνδυνη αποστολή 2», «Η Αλίκη δικτάτωρ»

Στις 21:00 το Star θα προβάλει την ταινία «The post: Απαγορευμένα μυστικά». Πρόκειται για μία συγκλονιστική δραματική ταινία, που αφηγείται την ιδιαίτερη συνεργασία ανάμεσα στην πρώτη γυναίκα εκδότη εφημερίδας, Κέι Γκράχαμ και στον αδιάλλακτο συντάκτη Μπεν Μπράντλι, καθώς προσπαθούν να προλάβουν να δημοσιεύσουν ένα τεράστιο σκάνδαλο από κυβερνητικά μυστικά τριών δεκαετιών και τεσσάρων Αμερικανών Προέδρων.

Οι δυο τους πρέπει να βρουν τρόπο να γεφυρώσουν τις διαφορές τους, καθώς θέτουν τόσο τις καριέρες τους όσο και την ελευθερία τους σε κίνδυνο, προκειμένου να λάμψει η αλήθεια.

Έτος: 2017

Διάρκεια: 105 λεπτά

Παίζουν: Μέριλ Στριπ, Τομ Χανκς, Σάρα Πόλσον

Σκηνοθεσία: Στίβεν Σπίλμπεργκ

Την ίδια ώρα ο ΣΚΑΪ θα δείξει την ταινία «Επικίνδυνη αποστολή 2». Ο πράκτορας της IMF (Impossible Mission Force) Ίθαν Χαντ αναλαμβάνει τη νέα του επικίνδυνη αποστολή: να βρει και να καταστρέψει έναν φονικό ιό με το όνομα «Χίμαιρα».

Στην πορεία, θα έρθει αντιμέτωπος με μια διεθνή ομάδα τρομοκρατών, αρχηγός της οποίας είναι ένας πρώην πράκτορας της IMF που έχει στα χέρια του και το αντίδοτο του ιού.

Έτος: 2000

Διάρκεια: 124 λεπτά

Σκηνοθεσία: Τζον Γου

Παίζουν: Τομ Κρουζ, Ντάγκρεϊ Σκοτ, Θάντι Νιούτον, Βινγκ Ρέιμς

Μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα το Mega θα προβάλει την ταινία «Η Αλίκη δικτάτωρ». Ο πατέρας της Αλίκης είναι επικεφαλής ενός θιάσου, που περιοδεύει στην επαρχία δίνοντας παραστάσεις. Οι δουλειές τους όμως δεν πηγαίνουν καθόλου καλά, επειδή η τηλεόραση έχει μπει πια για καλά στην ζωή του κόσμου – ακόμη και στο πιο μικρό καλυβόσπιτο. ‘Οταν ο πατέρας της πεθαίνει στο παλκοσένικο και ο θίασος διαλύεται, η Αλίκη παίρνει τον δρόμο για την Αθήνα, με μοναδική συντροφιά τον σκύλο της, τον Αράπη.

Σε μια συνοικία της Αθήνας, βρίσκει την ανηψιά ενός συνεργάτη της στο θίασο, που έχει ήδη πέντε παιδιά και περιμένει το έκτο. Ο άνδρας της είναι ένας μικροαπατεώνας, που μπαινοβγαίνει στις φυλακές. Και η Αλίκη, για να ζήσει, αλλά και για να βοηθήσει το σπίτι που μένει, κάνει διάφορες δουλειές, χωρίς να στεριώνει σε καμιά. Μια μέρα συναντά τον Πέτρο, έναν τυφλό φοιτητή. Σύντομα αρχίζει μεταξύ τους μια όμορφη σχέση! Πρέπει όμως οι δυο νέοι να ξεπεράσουν πολλά εμπόδια, για να μπορέσουν να είναι μαζί.

Έτος: 1972

Διάρκεια: 111 λεπτά

Σκηνοθεσία: Τάκης Βουγιουκλάκης

Παίζουν: Αλίκη Βουγιουκλάκη, Νίκος Γαλανός, Νίκος Ρίζος, Λαυρέντης Διανέλλος.