Εκπομπή του OPEN μετακομίζει στις ...3 τα ξημερώματα! (vid)

Το «Glam Wars» με την Κάτια Ταραμπάνκο λόγω των χαμηλών νούμερών του μετακομίζει στις ...3 τα ξημερώματα στο OPEN!

Εκπομπή του OPEN μετακομίζει στις ...3 τα ξημερώματα! (vid)

Ήταν ένα από τα μεγάλα στοιχήματα του Open. Η εκπομπή «Glam Wars» με την Κάτια Ταραμπάνκο στην παρουσίαση ξεκίνησε στη μεσημεριανή ζώνη του καναλιού που εδρεύει στο Κορωπί ωστόσο οι προσδοκίες των ανθρώπων του καναλιού διαψεύστηκαν πολύ γρήγορα.

Η εκπομπή δεν κατάφερε να κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό αφού ο ανταγωνισμός στη συγκεκριμένη ζώνη αποδείχτηκε αρκετά υψηλός. Κάπως έτσι η εκπομπή «Glam Wars» ξεκίνησε με μονοψήφια ποσοστά τα οποία συνεχίστηκαν.

Κάπως έτσι οι ιθύνοντες του καναλιού αποφάσισαν να της αλλάξουν ώρα μετάδοσης.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Τίνας Μεσσαροπούλου στην εκπομπή «Happy Day» η εκπομπή της Κάτια Ταραμπάνκο μετακομίζει στις 3 τα ξημερώματα. Από την επόμενη εβδομάδα η εκπομπή μόδας θα γίνει αυστηρά για… ξενύχτηδες μέχρι να ολοκληρώσει την πορεία της.

Η δημοσιογράφος μάλιστα είπε ότι τα επεισόδια που θα μεταδίδονται εκείνη την ώρα θα είναι πρωτότυπα και όχι σε επανάληψη όπως αναρωτήθηκαν οι άνθρωποι του πάνελ της εκπομπής «Happy Day». Το σχετικό ρεπορτάζ αναφέρει ότι η αλλαγή αυτή έγινε γιατί υπάρχουν επεισόδια που πρέπει να μεταδοθούν, βάσει συμφωνίας προτού η εκπομπή κλείσει οριστικά τον κύκλο της.

Αυτό αναμένεται να γίνει μέσα στον Δεκέμβριο. Θυμίζουμε ότι πριν λίγες ημέρες έριξε πρόωρα τίτλους τέλους και η εκπομπή «Μίλησέ μου» με την Τζωρτζέλα Κόσιαβα.

Πηγή: dailymedia.com.gr