Ταινίες στην τηλεόραση (25/11): «Πιστέψτε με», «Ο κατάσκοπος που με παράτησε», «Κούρσα θανάτου»

Δείτε μερικές από τις ταινίες που θα προβληθούν στην ελληνική τηλεόραση την Πέμπτη (24/11). 

Ταινίες στην τηλεόραση (25/11): «Πιστέψτε με», «Ο κατάσκοπος που με παράτησε», «Κούρσα θανάτου»

Στις 21:00 το Star θα δείξει την ταινία «Ο κατάσκοπος που με παράτησε». Η Όντρεϊ και η Μόργκαν είναι δύο 30άρες κολλητές φίλες, που ζουν στο Λος Άντζελες και τελείως απρόσμενα βρίσκονται μπλεγμένες σε μία απίστευτη διεθνή συνομωσία, όταν ο πρώην φίλος της Όντρεϊ αποδεικνύεται ότι ήταν ένας κατάσκοπος!

Εκπλήσσοντας η μία την άλλη και τους εαυτούς τους ταυτόχρονα, οι δύο φίλες αναλαμβάνουν δράση, καταστρώνοντας ένα σχέδιο για να σώσουν τον κόσμο, ενώ τις αναζητούν διάφοροι εκτελεστές αλλά και ένας γοητευτικός αλλά ύποπτος βρετανός πράκτορας.

Έτος: 2018

Διάρκεια: 104 λεπτά

Παίζουν: Μίλα Κούνις, Κέιτ ΜακΚίνον, Τζάστιν Θέροου, Τζίλιαν Άντερσον

Σκηνοθεσία: Σουζάνα Φόγκελ

Στις 22:10 το Mega θα προβάλει την ταινία «Πιστέψτε με». Επιστρέφοντας από τη δουλειά στο σπίτι της, η 17χρονη Λίζα ΜακΒέι (Κέιτι Ντάγκλας) δέχεται επίθεση από τον κατά συρροή δολοφόνο Μπόμπι Τζο Λονγκ, ο οποίος την απαγάγει και την κακοποιεί σεξουαλικά για 26 ώρες.

Παρόλο που καταφέρνει να δραπετεύσει, χρησιμοποιώντας το τέχνασμα της αντίστροφης ψυχολογίας, τόσο η οικογένειά της όσο και η αστυνομία αρνούνται να πιστέψουν αυτά που βίωσε και τους περιγράφει η Λίζα. Μόνος σύμμαχός της και αυτός που την πιστεύει είναι ένας ντετέκτιβ (Ντέιβιντ Τζέιμς Έλιοτ), που ερευνά παρόμοια εγκλήματα.

Βασισμένη σε ανατριχιαστικά αληθινά γεγονότα η ταινία αφηγείται την ιστορία της Λίζα ΜακΒέι η οποία απήχθη το 1984 και βιάστηκε για 26 ώρες από τον δολοφόνο Μπόμπι Τζο Λονγκ, ο οποίος είχε ήδη σκοτώσει τουλάχιστον 10 γυναίκες στην περιοχή Τάμπα της Φλόριδα. Η Λίζα ήταν το μόνο θύμα που σώθηκε και μάλιστα κατάφερε να οδηγήσει την αστυνομία στη σύλληψη του. Ο Λονγκ καταδικάστηκε σε θάνατο για δύο από τις δέκα δολοφονίες και εκτελέστηκε με θανατηφόρα ένεση στις 23 Μαΐου 2019.

Έτος: 2018

Διάρκεια: 87 λεπτά

Σκηνοθεσία: Τζιμ Ντόνοβαν

Παίζουν: Κέιτι Ντάγκλας, Ντέιβιντ Τζέιμς Έλιοτ, Ρόσιφ Σάδερλαντ

Στις 23:20 το Star θα δείξει την ταινία «Κούρσα θανάτου». Στη μεταπολεμική κοινωνία ενός αόριστου μέλλοντος, σ΄ ένα σωφρονιστικό ίδρυμα, οι δεσμοφύλακες έχουν βρει έναν αποτρόπαιο τρόπο να περνάνε την ώρα τους: αναγκάζουν τους κρατούμενους να παίρνουν μέρος σε αγώνες, όπου στο τέλος, μονάχα ένας μπορεί να βγει ζωντανός.

Έτος: 2008

Διάρκεια: 95 λεπτά

Παίζουν: Ίαν ΜακΣέιν, Τζέισον Στέιθαμ, Νάταλι Μαρτίνεζ, Τζόαν Άλεν

Σκηνοθεσία: Πολ Άντερσον.