Survivor: Ποιοι είπαν «Όχι» και ποιοι «Ναι» - Αρνητική απάντηση από Ανατολάκη (vid)

Ποιοι είπαν «Όχι» και ποιοι «Ναι» για το νέο Survivor - Αρνητική απάντηση από Γιώργο Ανατολάκη

Survivor: Ποιοι είπαν «Όχι» και ποιοι «Ναι» - Αρνητική απάντηση από Ανατολάκη (vid)

Οι προετοιμασίες για τη νέα σεζόν του Survivor συνεχίζονται με πυρετώδεις ρυθμούς, καθώς μπήκαμε στις τελευταίες εβδομάδες πριν την πρεμιέρα του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, με το ξεκίνημα της εκπομπής να τοποθετείται κάπου ανάμεσα στα μέσα και τα τέλη του Δεκεμβρίου.

Παρόλα αυτά η επάνδρωση των δύο ομάδων, Διάσημων και Μαχητών, δεν έχει ολοκληρωθεί καθώς αρκετές ήταν οι αρνητικές απαντήσεις των μεγάλων ονομάτων, της ομάδας των Διάσημων, με τα οποία προσπάθησε η παραγωγή του Acul Ilicali να κάνει το μεγάλο «μπαμ» στην τηλεθέαση από πολύ νωρίς.

Μπορεί ο τραγουδιστής Πέτρος Ίμβριος, το μοντέλο Χάρης Συντζάκης και ο παγκόσμιος πρωταθλητής ποδηλασίας, Χρήστος Βολικάκης, να έχουν πει ήδη το «ναι» για να συμμετέχουν στον νέο κύκλο, το μεγάλο όνομα όμως που κυνηγούσε η παραγωγή ήταν αυτό του Γιώργου Ανατολάκη.

Ο πρώην αμυντικός του Ολυμπιακού και διεθνής με την Εθνική Ομάδα ποδοσφαίρου, πολιορκήθηκε από την παραγωγή με πολύ ελκυστικές προτάσεις για να μπει στον νέο κύκλο του ριάλιτι, η απάντησή του όμως ήταν αρνητική.

Έτσι δεν θα τον δούμε οριστικά στους τηλεοπτικούς μας δέκτες να προσπαθεί να επιβιώσει τον Άγιο Δομίνικο, τουλάχιστον αυτή την τηλεοπτική σεζόν.

Ο Ανατολάκης είναι άλλωστε στον Ολυμπιακό Β΄ ως γενικός αρχηγός. «Όχι» είπαν επίσης οι Χρήστος Νέζος και Χρήστος Χολίδης.

Πηγή: dailymedia.com.gr