Ταινίες στην τηλεόραση (17/11): «Μετά την επόμενη μέρα», «Deadpool», «Το παιχνίδι του χρήματος»

Δείτε μερικές από τις ταινίες που θα προβληθούν στην ελληνική τηλεόραση την Τετάρτη (17/11).    

Ταινίες στην τηλεόραση (17/11): «Μετά την επόμενη μέρα», «Deadpool», «Το παιχνίδι του χρήματος»

Στις 21:00 το Star θα προβάλει την ταινία «Μετά την επόμενη μέρα». Τι θα συνέβαινε αν το φαινόμενο του θερμοκηπίου έπαιρνε πραγματικές, απειλητικές διαστάσεις; Πώς θα έμοιαζε ένα μητροπολιτικό κέντρο, όπως η Νέα Υόρκη, εάν οι λιωμένοι πάγοι της Ανταρκτικής έρρεαν μέσα στις μεγάλες λεωφόρους της;

Όταν αυτό, που έμοιαζε μακρινός εφιάλτης, αρχίζει να γίνεται πραγματικότητα, ο παλαιοκλιματολόγος Άντριαν Χολ, θα προσπαθήσει να σώσει τον κόσμο αλλά και το γιο του. Πρέπει, όμως, να ακολουθήσει αντίθετη κατεύθυνση από αυτή, που θα ακολουθήσουν οι απεγνωσμένες ορδές του πλήθους, καθώς μετακινούνται σε πιο θερμές περιοχές για να γλιτώσουν από την εκδικητική μανία της φύσης.

Έτος: 2004

Διάρκεια: 111 λεπτά

Παίζουν: Ντένις Κουέιντ, Τζέικ Τζίλενχαλ, Έμι Ρόσουμ

Σκηνοθεσία: Ρόλαντ Έμεριχ

Στις 22:30 το Mega θα δείξει την ταινία «Το παιχνίδι του χρήματος». Ο Λι Γκέιτς (Τζορτζ Κλούνεϊ) είναι διάσημος οικονομικός αναλυτής-τηλεοπτική περσόνα, η δημοφιλής εκπομπή του οποίου τον έχει καταξιώσει ως έναν από τους γκουρού της Γουόλ Στριτ. Μετά τη λυσσαλέα προώθηση μιας μετοχής που αποδείχθηκε φούσκα, ένας οργισμένος νεαρός επενδυτής (Τζακ Ο’Κόνελ), που έχει χάσει όλα του τα χρήματα εισβάλλει οπλισμένος στο στούντιο και τον κρατάει όμηρο σε απευθείας μετάδοση.

Η δράση εκτυλίσσεται σε πραγματικό χρόνο, με εκατομμύρια τηλεθεατών να συντονίζουν τους δέκτες τους σε ένα τηλεοπτικό θρίλερ, σε ζωντανή μετάδοση. Στο πλευρό του Γκέιτς παραμένει η παραγωγός του (Τζούλια Ρόμπερτς) και μαζί προσπαθούν να δώσουν απαντήσεις για τον βρώμικο κόσμο του χρήματος και ταυτόχρονα να κρατηθούν στη ζωή. Η Τζόντι Φόστερ ως σκηνοθέτης μάς μεταφέρει στο θαυμαστό κόσμο της Γουόλ Στριτ, αποκαλύπτοντάς την πραγματική εικόνα, πίσω από τα λαμπερά φώτα.

Έτος: 2016

Διάρκεια: 88 λεπτά

Σκηνοθεσία: Τζόντι Φόστερ

Παίζουν: Τζορτζ Κλούνεϊ, Τζούλια Ρόμπερτς, Τζακ Ο'Κόνελ, Ντόμινικ Γουέστ

Στις 23:15 το Star θα προβάλει την ταινία «Deadpool». Ο Ουέιντ Ουίλσον είναι ένας πρώην πράκτορας των Ειδικών Δυνάμεων και νυν μισθοφόρος, ο οποίος, όταν μαθαίνει ότι πάσχει από ανίατη ασθένεια, ετοιμάζεται να ξεκινήσει μια νέα ζωή μαζί με την κοπέλα του, Βανέσα.

Μη έχοντας άλλες επιλογές, αποφασίζει να δοκιμάσει ένα μη-εγκεκριμένο πείραμα για να θεραπευθεί, όμως τα πράγματα δεν πάνε όπως περίμενε και το πείραμα τον αφήνει παραμορφωμένο, φυλακισμένο, αλλά και με την ικανότητα να θεραπεύεται πολύ γρήγορα! Παρόλο, που καταφέρνει να αποδράσει από το εργαστήριο-φυλακή, όπου έγινε το πείραμα, ο Ουέιντ δεν τολμά να προσεγγίσει και πάλι τη Βανέσα και απομένει χωρίς ίχνος της παλιάς του ζωής.

Οπλισμένος με νέες ικανότητες και μία σκοτεινή, διεστραμμένη αίσθηση του χιούμορ, υιοθετεί το alter ego Deadpool και αποφασίζει να κυνηγήσει τον άνδρα, που κατέστρεψε τη ζωή του.

Έτος: 2016

Διάρκεια: 100 λεπτά

Σκηνοθεσία: Τιμ Μίλερ

Παίζουν: Ράιαν Ρέινολντς, Μορένα Μπακαρίν, Εντ Σκρέιν, Τζίνα Καράνο.