Ταινίες στην τηλεόραση (15/11): «Iron Man», «22 jump street», «Ληστεία αλά Ιταλικά»

Δείτε μερικές από τις ταινίες που θα προβληθούν στην ελληνική τηλεόραση την Δευτέρα (15/11).  

Ταινίες στην τηλεόραση (15/11): «Iron Man», «22 jump street», «Ληστεία αλά Ιταλικά»

Στις 21:00 ο ΣΚΑΪ θα δείξει την ταινία «Ληστεία αλά Ιταλικά». Ο Τσάρλι Κρόκερ και η συμμορία του οργάνωσαν και εκτέλεσαν μια εντυπωσιακή ληστεία χρυσού από ένα καλά φρουρούμενο αρχοντικό στη Βενετία. Το μόνο που δεν υπολόγισαν ήταν η προδοσία ενός μέλους της ομάδας τους.

Με τη βοήθεια της Στέλλα, που είναι ειδική στο άνοιγμα χρηματοκιβωτίων, ακολουθούν τον προδότη στην Καλιφόρνια, αποφασισμένοι να πάρουν όχι μόνο εκδίκηση, αλλά και το μερίδιο χρυσού που τους αντιστοιχεί. Επεμβαίνοντας στο σύστημα ελέγχου κυκλοφορίας στο Λος Άντζελες, δημιουργούν το μεγαλύτερο κυκλοφοριακό χάος στην ιστορία της πόλης και προσπαθούν να διαφύγουν τη σύλληψη, οδηγώντας τα θρυλικά Mini Cooper.

Έτος: 2003

Διάρκεια: 99 λεπτά

Σκηνοθεσία: Γκάρι Γκρέι

Παίζουν: Μαρκ Γουόλμπεργκ, Σαρλίζ Θερόν, Ντόναλντ Σάδερλαντ, Τζέισον Στέιθαμ, Σεθ Γκριν, Έντουαρντ Νόρτον

Στις 21:00 το Open TV θα προβάλει την ταινία «22 jump street». Το ζευγάρι μυστικών αστυνομικών Σμιντ και Τζένκο αφήνει πίσω του τα λυκειακά κατορθώματα για να «γραφτεί» στο πανεπιστήμιο με σκοπό να αποκαλύψει το δίκτυο που διακινεί το καινούργιο ναρκωτικό whypsy. Κάτω από τις νέες κολεγιακές συνθήκες, η απόσταση ανάμεσα στο δίδυμο μεγαλώνει την ίδια στιγμή που οι αστυνομικές έρευνες παραμένουν στάσιμες.

Έτος: 2014

Διάρκεια: 112 λεπτά

Σκηνοθεσία: Φιλ Λορντ, Κρίστοφερ Μίλερ

Παίζουν: Τσάνινγκ Τέιτουμ, Τζονα Χιλ, Αις Κιουμπ, Άμπερ Στίβενς

Στις 22:30 ο Alpha θα δείξει την ταινία «Iron Man». O δισεκατομμυριούχος βιομήχανος, εφευρέτης και πλέι-μπόι Τόνι Σταρκ, πρόεδρος της μεγαλύτερης αμερικανικής εταιρείας οπλικών συστημάτων, απολαμβάνει τη φήμη του έχοντας στο πλάι τον πιστό συνεργάτη και μέντορά του, Ομπαντάια Στέιν και την προσωπική γραμματέα του, Πέππερ Ποτς.

Η ζωή του, όμως, θα ανατραπεί, όταν κατά τη διάρκεια επίδειξης ενός νέου υπερ-όπλου στο πεδίο της μάχης, του πυραύλου «Τζέρικο», ο Σταρκ πέφτει θύμα επίθεσης και απαγωγής από μια ομάδα αντιμαχόμενων. Υπό τις διαταγές του μυστηριώδη αρχηγού τους, ο Σταρκ πιέζεται τώρα να κατασκευάσει γι’ αυτούς ένα αποτελεσματικό όπλο εναντίον των αμερικανικών στρατευμάτων. Ωστόσο, το πολυμήχανο μυαλό του, θα τον βοηθήσει τελικά να ξεφύγει και να επιστρέψει στην Αμερική. Σύντομα, όμως θα καταλάβει ότι η αποτυχημένη απαγωγή του δεν ήταν, παρά μόνο η αρχή, μπροστά σε όλο αυτό που θα κληθεί να αντιμετωπίσει.

Έτος: 2008

Διάρκεια: 113 λεπτά

Παίζουν: Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ, Γκουίνεθ Πάλτροου, Τέρενς Χάουαρντ, Τζεφ Μπρίτζες

Σκηνοθεσία: Τζον Φαβρό.