Ταινίες στην τηλεόραση (14/11): «Ζητείται επειγόντως γαμπρός», «Escape room», «Aliens vs Predator»

Δείτε μερικές από τις ταινίες που θα προβληθούν στην ελληνική τηλεόραση την Κυριακή (14/11). 

Ταινίες στην τηλεόραση (14/11): «Ζητείται επειγόντως γαμπρός», «Escape room», «Aliens vs Predator»

Στις 21:30 o Alpha θα προβάλει την ταινία «Ζητείται επειγόντως γαμπρός». Η Ρένα, επιτυχημένη ιδιοκτήτρια εργοστασίου, χήρα μέσης ηλικίας με κόρη της παντρειάς, αποφασίζει να ξαναζήσει τα χαμένα νιάτα της και να χαρεί τον έρωτα που στερήθηκε στα χρόνια της χηρείας της.

Η απογοήτευσή της, όμως, είναι μεγάλη όταν ανακαλύπτει πως οι διάφοροι νεαροί που τη φλερτάρουν ενδιαφέρονται περισσότερο για την κόρη της παρά για την ίδια.

Έτος: 1971

Διάρκεια: 96 λεπτά

Σκηνοθεσία: Αλέκος Σακελλάριος

Παίζουν: Ρένα Βλαχοπούλου, Μπέτυ Λιβανού, Ανδρέας Μπάρκουλης, Άννα Κυριακού, Ανδρέας Φιλιππίδης, Βασίλης Ανδρονίδης, Βασίλης Τσιβιλίκας

Στις 23:50 το Mega θα δείξει την ταινία «Escape room». Έξι άγνωστοι μεταξύ τους άνθρωποι, δέχονται την πρόκληση να μπουν σε ένα δωμάτιο διαφυγής κι αν καταφέρουν να ξεφύγουν να κερδίσουν ένα εκατομμύριο δολάρια.

Έχουν στη διάθεση τους μόλις μία ώρα και σύντομα θα ανακαλύψουν ότι αν δεν καταφέρουν να αποφύγουν τις θανάσιμες παγίδες και τους περίπλοκους γρίφους, κινδυνεύουν να μείνουν μέσα για πάντα. Για να επιβιώσουν θα χρειαστεί να συνεργαστούν μεταξύ τους και να βάλουν στην άκρη τα προσωπικά τους συμφέροντα…θα τα καταφέρουν να βγουν ζωντανοί;

Έτος: 2019

Διάρκεια: 92 λεπτά

Σκηνοθεσία: Άνταμ Ρόμπιτελ

Παίζουν: Λόγκαν Μίλερ, Ντέμπορα Αν Γολ , Τέιλορ Ράσελ

Στις 00:30 ο ΣΚΑΪ θα προβάλει την ταινία «Aliens vs Predator». Ένα διαστημόπλοιο συντρίβεται λίγο έξω από μια πόλη του Κολοράντο, απελευθερώνοντας Άλιενς τα οποία αρχίζουν να πολλαπλασιάζονται και να επιτίθενται στους ανθρώπους. Σύντομα, ένας εξωγήινος Κυνηγός καταφθάνει για να τα εξοντώσει.

Έτος: 2007

Διάρκεια: 86 λεπτά

Σκηνοθεσία: Κόλιν Στράους

Παίζουν: Στίβεν Πάσκουαλ, Ρέικο Έιλσγουορθ, Τζον Ορτίζ.