Ταινίες στην τηλεόραση (8/11): «Οι εκδικητές», «Gold», «The international»

Δείτε μερικές από τις ταινίες που θα προβληθούν στην ελληνική τηλεόραση την Δευτέρα (8/11).   

Ταινίες στην τηλεόραση (8/11): «Οι εκδικητές», «Gold», «The international»

Στις 21:00 ο ΣΚΑΪ θα δείξει την ταινία «Τhe International». Ο πράκτορας της Ιντερπόλ Λούις Σάλιντζερ και η Βοηθός Εισαγγελέας του Μανχάταν Έλενορ Γουίτμαν είναι αποφασισμένοι να ξεσκεπάσουν μια παγκοσμίου φήμης τράπεζα, η οποία φαίνεται πως είναι μπλεγμένη σε παράνομες δραστηριότητες.

Έτος: 2009

Διάρκεια: 118 λεπτά

Σκηνοθεσία: Τομ Τίκβερ

Παίζουν: Κλάιβ Όουεν, Ναόμι Γουότς, Άρμιν Μιούλερ-Σταλ, Ούλριχ Τόμσεν

Την ίδια ώρα το Open TV θα προβάλει την ταινία «Gold». Βλέποντας την οικογενειακή επιχείρηση εξόρυξης μεταλλευμάτων να φτάνει στα όρια της χρεοκοπίας, ο Κένι Γουέλς ταξιδεύει στην Ινδονησία και μαζί με έναν γεωλόγο αναζητούν χρυσό στη μέση της ζούγκλας.

Έτος: 2016

Διάρκεια: 121 λεπτά

Σκηνοθεσία: Στίβεν Γκέιγκαν

Παίζουν: Μάθιου ΜακΚόναχι, Έντγκαρ Ραμίρεζ, Μπράις Ντάλας Χάουαρντ

Μιάμιση ώρα αργότερα ο Alpha θα προβάλει την ταινία «Οι εκδικητές». Προκειμένου να υποτάξει το Σύμπαν, αφού καταστρέψει το μισό από αυτό, ο πανίσχυρος Thanos αναζητά τα έξι πετράδια της Αιωνιότητας.

Μετά την συντριβή του αεροσκάφους στον πλανήτη Άσγκαρντ θα αποκτήσει το δεύτερο πολύτιμο πετράδι. Μένουν ακόμα άλλα τέσσερα, από τα οποία τον χωρίζει η… ομάδα των Εκδικητών.

Ακόμα όμως κι αν ο Iron Man, ο Thor, ο Hulk, ο Captain America, η Black Widow, ο Spiderman, ο Black Panther, ο Doctor Strange και οι Φύλακες του Γαλαξία ξεπεράσουν τις διαφορές τους και ενωθούν σε μια γροθιά απέναντι σε αυτόν τον απειλητικό κίνδυνο, κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί τη σωτηρία του σύμπαντος. Ο Thanos όμως είναι ήδη εδώ.

Έτος: 2018

Διάρκεια: 127 λεπτά

Σκηνοθεσία: Άντονι και Τζόι Ρούσο

Παίζουν: Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ, Κρις Χέμσγουερθ, Μαρκ Ράφαλο, Κρις Έβανς, Σκάρλετ Γιόχασνσον, Μπένεντικ Κάμπερμπατς, Ντον Τσιντλ, Τομ Χόλαντ, Τσάντγουικ Μπόσμαν, Πολ Μπέτανι, Ελίζαμπεθ Όλσεν, Άντονι ΜακΚι, Σεμπάστιαν Σταν, Ντανάι Γκουρίρα, Λετίσια Ράιτ, Ντέιβ Μποτίστα, Ζόε Σαλντάνα, Τζος Μπρόλιν, Κρις Πρατ, κ.α.