Ταινίες στην τηλεόραση (1/11): «Σκιά», «Ο μπάτλερ», «Οι πειρατές της Καραϊβικής»

Δείτε μερικές από τις ταινίες που θα προβληθούν στην ελληνική τηλεόραση τη Δευτέρα (1/11). 

Ταινίες στην τηλεόραση (1/11): «Σκιά», «Ο μπάτλερ», «Οι πειρατές της Καραϊβικής»

Στις 21:00 το Open TV θα προβάλει την ταινία «Σκιά». Ένας ισχυρός βασιλιάς εκδιώκεται μαζί με το λαό του από τη χώρα. Η επιθυμία μιας θριαμβικής επιστροφής γίνεται στόχος ζωής. Ένας βασιλιάς με αινιγματικά σχέδια, ένας μυστικοπαθής αρχιστράτηγος με μεγάλες φιλοδοξίες και ένα πλήθος γυναικών της Αυλής που πασχίζουν να βρουν τη θέση τους στο παλάτι, θα κινήσουν τα νήματα της Ιστορίας με τον πιο αναπάντεχο τρόπο.

Εντυπωσιακό ιστορικό έπος - υπερπαραγωγή με την υπογραφή του κορυφαίου σκηνοθέτη Ζανγκ Γιμού (Ήρωας, Σήκωσε τα Κόκκινα Φανάρια, Τα Ιπτάμενα Στιλέτα) που σημείωσε μεγάλη κινηματογραφική επιτυχία.

Έτος: 2018

Διάρκεια: 103 λεπτά

Παίζουν: Ντενγκ Τσάο, Σουν Λι, Τζενγκ Κάι, Γουάνγκ Κιανουάν, Χου Γιουν, Γκουάν Σιαοτόνγκ.

Σκηνοθεσία: Ζανγκ Γιμού

Στις 22:30 ο Alpha θα δείξει την ταινία «Οι πειρατές της Καραϊβικής». Μαθημένος πια στις αναποδιές της ζωής, ο Τζακ Σπάροου δεν εκπλήσσεται όταν διαπιστώνει ότι άλλη μια απειλή αρχίζει να ρίχνει πάνω του τη βαριά σκιά της. Πιο δυσοίωνη από τις προηγούμενες, η σκιά αυτή έχει το σχήμα του φοβερού και τρομερού Κάπταιν Σαλαζάρ, που επικεφαλής μιας στρατιάς ναυτικών- φαντασμάτων- έχουν ξεχυθεί από το Τρίγωνο του Διαβόλου με αποστολή να εξοντώσουν όλους τους πειρατές που πλέουν πάνω στους πέντε ωκεανούς.

Καθώς ο Τζακ βρίσκεται στην κορυφή της λίστας –οι εκκρεμότητες από το παρελθόν του δεν τελειώνουν ποτέ - ο Τζακ πρέπει σύντομα να βρει τρόπο να αμυνθεί. Η μυθική -αλλά χαμένη οριστικά εδώ και αιώνες- τρίαινα του Ποσειδώνα, φαίνεται να είναι η μόνη ασπίδα του απέναντι στον κίνδυνο που αρχίζει να τον περιζώνει. Στο μάτι του κυκλώνα όμως, θα βρεθεί και η Καρίνα Σμιθ, μια δαιμόνια όσο και γοητευτική αστρονόμος, αλλά και ο Χένρυ, ένας περιπετειώδης ναύτης του βασιλικού ναυτικού, που είχαν την… τύχη να βρεθούν από την αρχή στο πλάι του Τζακ, προκειμένου να τον βοηθήσουν. Χωρίς να γνωρίζουν, φυσικά, τι ακριβώς τους περιμένει.

Έτος: 2017

Διάρκεια: 115 λεπτά

Σκηνοθεσία: Χοακίμ Ρόνινγκ, Έσπεν Σάνμπεργκ

Παίζουν: Τζόνι Ντεπ, Χαβιέ Μπαρδέμ, Μπρέντον Τουέιτς, Κάγια Σκοντελάριο, Κέβιν ΜακΝάλλυ, Τζέφρι Ρας

Στις 01:15 το ίδιο κανάλι θα προβάλει την ταινία «Ο μπάτλερ». Ο Σέσιλ Γκέινς είναι ένας Αφροαμερικανός μπάτλερ, ο οποίος υπηρετώντας πάνω από 30 χρόνια στον Λευκό Οίκο, έγινε αυτόπτης μάρτυρας πολλών ιστορικών και μη γεγονότων. Από τη μια πάλεψε να μείνει πιστός και σωστός στο καθήκον του και από την άλλη βίωσε με την οικογένεια του μια περίοδο ταραχών για την Αμερική λόγω των φυλετικών διαχωρισμών και του αγώνα των Αφροαμερικανών για τα πολιτικά τους δικαιώματα.

Έτος: 2013

Διάρκεια: 120 λεπτά

Παίζουν: Φόρεστ Γουίτακερ, Όπρα Γουίνφρεϊ, Τζον Κιούζακ, Λένι Κράβιτς, Ντέιβιντ Μπάνερ, Μαράια Κάρεϊ, Βανέσα Ρεντγκρέιβ, Κούμπα Γκούντινγκ Τζούνιορ, Ρόμπιν Γουίλιαμς, Άλαν Ρίκμαν, Μάικλ Ρέινι Τζούνιορ

Σκηνοθεσία: Λι Ντάνιελς.