Τι θα δούμε στο ελληνικό Netflix; - Νοέμβριος 2021

Αυτές είναι οι ταινίες, αλλά και οι σειρές που έρχονται στο Netflix τον Νοέμβριο - Ξεχωρίσει το πολυαναμενόμενο «Red Notice».

Τι θα δούμε στο ελληνικό Netflix; - Νοέμβριος 2021

Ο Οκτώβριος φτάνει αισίως στο τέλος του και όπως συμβαίνει κάθε φορά, έχουμε τις νέες κυκλοφορίες του Netflix. Ο Νοέμβριος είναι -ίσως- ο πιο γεμάτος μήνας του φθινοπώρου, αφού έχει πολλές πρεμιέρες και σε ταινίες, αλλά και σε σειρές. Αρχικά στις 5 Νοεμβρίου ξεκινάει η 3η σεζόν του Narcos Mexico, η οποία θα είναι και η τελευταία.

Λίγο αργότερα θα κάνει πρεμιέρα η animated τηλεοπτική σειρά “Arcane” που έγινε σε συνεργασία με την Riot Games και είναι φυσικά εμπνευσμένη από το δημοφιλές παιχνίδι, League of Legends. Ένα από τα πιο δημοφιλή ντοκιμαντέρ της υπηρεσίας, το Tiger King, επιστρέφει με το 2ο κεφάλαιο και συνεχίζει την παράνοια και το χάος αυτής της υπόθεσης.


Φυσικά, στα μέσα του Νοεμβρίου κάνει πρεμιέρα και το “Red Notice”, το πιο δυνατό χαρτί της υπηρεσίας για τον Νοέμβριο, με ένα απίθανο cast που αποτελείται από τους Dwayne "The Rock" Johnson, Ryan Reynolds και Gal Gadot. Ο Νοέμβριος συνεχίζει να δίνει “πόνο” με τον 1ο κύκλο του Cowboy Bebop, της live-action μεταφοράς του δημοφιλούς anime, με πρωταγωνιστές τους John Cho, Mustafa Shakir και Daniella Pineda. Άλλες αξιοσημείωτες προσθήκες για τον επόμενη μήνα είναι και η 5η σεζόν του Big Mouth, καθώς και το Hellbound που θέλει να γίνει η νέα κορεάτικη φρενίτιδα της υπηρεσίας.

Τα Highlights του Netflix για τον Νοέμβριο

Red Notice | 12 Νοεμβρίου

Χτυπά κόκκινος συναγερμός στη δράση στις 12 Νοεμβρίου αποκλειστικά στο Netflix! Η τριπλέτα των Dwayne "The Rock" Johnson, Ryan Reynolds και Gal Gadot σηκώνουν στις πλάτες τους όλα τα βάρη αυτής της ταινίας, που σκηνοθετεί και υπογράφει σεναριακά ο Rawson Marshall Thurber (Skyscraper).

"Ο Κόκκινος Συναγερμός της Ίντερπολ είναι μια παγκόσμια ειδοποίηση για την αναζήτηση και τη σύλληψη των μεγαλύτερων καταζητούμενων του κόσμου. Όταν όμως μια παράτολμη ληστεία φέρνει κοντά τον κορυφαίο πράκτορα του FBI (Τζόνσον) με δύο αντίπαλους εγκληματίες (Γκαντότ και Ρέινολντς), κανείς δεν ξέρει τι θα συμβεί."

Tiger King 2 | 17 Νοεμβρίου

Με τον Joe Exotic στη φυλακή και την Carole Baskin να στενεύει τα δεσμά της για την ιδιοκτησία του ανυπόληπτου ζωολογικού κήπου του, η υποψήφια για Emmy σειρά ντοκιμαντέρ συνεχίζει την στρεβλή πορεία της με το Tiger King 2, καθώς ανακαλύπτονται νέες αποκαλύψεις για τα κίνητρα, τις ιστορίες και τα μυστικά των πιο διαβόητων ιδιοκτητών μεγάλων γατών της Αμερικής.

Παλιοί εχθροί και "φίλοι", συμπεριλαμβανομένων των Τζεφ Λόου, Τιμ Σταρκ, Άλεν Γκλόβερ και Τζέιμς Γκάρετσον επιστρέφουν για άλλη μια σεζόν δολοφονιών, χάους και τρέλας. Νόμιζατε ότι ξέρατε όλη την ιστορία; Απλά περιμένετε." αναφέρει η επίσημη σύνοψη του Netflix.

Cowboy Bebop | 1ος Κύκλος | 19 Νοεμβρίου

Τον Νοέμβριο έχουμε και την live-action μεταφορά του Cowboy Bebop με τους τρεις bounty hunters aka “cowboys” να είναι πανέτοιμοι για μία sci-fi western περιπέτεια, με πολύ δράση. Ο John Cho θα μπει στο ρόλο ενός διαστημικού καουμπόι, του οποίου το ζοφερό παρελθόν επανέρχεται στην επιφάνεια και τον βάζει στο στόχαστρο της πιο θανατηφόρας εγκληματικής οργάνωσης ονόματι, Syndicate.

Mustafa Shakir και Daniella Pineda που μεταμορφώθηκε στους Jet Black και Faye Valentine φτιάχνουν μια δυναμική, καυστική ομάδα έτοιμη να κυνηγήσει τους πιο επικίνδυνους εγκληματίες του ηλιακού συστήματος – για το κατάλληλο τίμημα.

Narcos Mexico | 3ος Κύκλος | 5 Νοεμβρίου

Το Narcos: Mexico φτάνει στο τέλος του με την 3η σεζόν που έχει οριστεί να κάνει πρεμιέρα στις αρχές του Νοεμβρίου. Πλέον βρισκόμαστε στα ‘90s και τη παγκοσμιοποίηση του καρτέλ και τον πόλεμο που ξεσπά αμέσως μετά την σύλληψη του Felix.

Η νέα γενιά των αρχηγών καρτέλ διεκδικεί την εξουσία, οι δημοσιογράφοι αναζητούν την αλήθεια ενώ οι κυβερνητικοί πράκτορες ακροβατούν μεταξύ δικαιοσύνης και διαφθοράς.

Hellbound | 1ος Κύκλος | 19 Νοεμβρίου

Θα είναι το Hellbound η επόμενη κορεάτικη “φρενίτιδα” του Netflix; Το νέο τηλεοπτικό σόου της υπηρεσίας θέλει να είναι το επόμενο “hit” της και έρχεται με την υπογραφή του Sang-ho Yeon, σκηνοθέτη του πολύ επιτυχημένου, Train to Busan. Απόκοσμα όντα καταδικάζουν με αίμα, στέλνοντας ανθρώπους στην κόλαση, προκαλώντας έτσι την άνοδο μιας θρησκευτικής ομάδας που βασίζεται στην ιδέα της θεϊκής δικαιοσύνης.

Μέχρι στιγμής έχει γίνει γνωστό ότι το Hellbound θα αποτελείται από έξι επεισόδια, ενώ δεν ξέρουμε αν το Netflix θα το συνεχίσει με νέες σεζόν.

Αναλυτικά η λίστα όλων των σειρών, ταινιών και ντοκιμαντέρ που περιμένουμε αυτόν το μήνα:

Supergirl | Νέο επεισόδιο κάθε Πέμπτη

Riverdale | Νέο επεισόδιο κάθε Τετάρτη

The Blacklist – Νέο επεισόδιο κάθε Παρασκευή

Legends of Tomorrow - Νέο επεισόδιο κάθε Παρασκευή

1 Νοεμβρίου

Familie De Claus

The Notebook

2 Νοεμβρίου

Camp Confidential

3 Νοεμβρίου

Lords of Scam

The Harder they Fall

4 Νοεμβρίου

A Cop Movie

5 Νοεμβρίου

Gloria – 1ος Κύκλος

Love Hard

Big Mouth – 5ος Κύκλος

Meenakshi Sundareshwar

The Club – 1ο Μέρος

Narcos: Mexico – 3ος Κύκλος

The Unlikely Murderer – 1ος Κύκλος

We Couldn’t Become Adults

Yara

6 Νοεμβρίου

Arcane – 1ο Μέρος

7 Νοεμβρίου

Father Christmas is Back

9 Νοεμβρίου

Swap Shop

10 Νοεμβρίου

Gentefied – 2ος Κύκλος

Animal

Passing

11 Νοεμβρίου

7 Prisoners

A Boy Called Christmas

Amor Con Fianza – 1ος Κύκλος

12 Νοεμβρίου

Red Notice

15 Νοεμβρίου

Lies and Deceit

16 Νοεμβρίου

Johnny Test’s Ultimate Meatloaf Quest

Jarhead 3: The Siege

Trolls

17 Νοεμβρίου

Christmas Flow – 1ος Κύκλος

Tiger King – 2ος Κύκλος

Keeping Up with the Kardashians

18 Νοεμβρίου

Carlos Ballarta: False Prophet

Dogs in Space – 1ος Κύκλος

Amor Sem Medida

The Princess Switch 3

19 Νοεμβρίου

Blown Away: Christmas – 1ος Κύκλος

Cowboy Bebop – 1ος Κύκλος

Dhamaka

Hellbound – 1ος Κύκλος

Beni Cok Sev

Procession

The Mind, Explained – 2ος Κύκλος

Tick, Tick…BOOM!

20 Νοεμβρίου

New World

Body Cam

21 Νοεμβρίου

Undercover – 3ος Κύκλος

22 Νοεμβρίου

La Leyes De La Frontera

23 Νοεμβρίου

Jonas Brothers: Family Roast

Waffles+Mochi

The Fastest

24 Νοεμβρίου

True Story – 1ος Κύκλος

Bruised

Robin Robin

Selling Sunset – 4ος Κύκλος

25 Νοεμβρίου

F is for Family – 5ος Κύκλος

26 Νοεμβρίου

Light the Night – 1ος Κύκλος

School of Chocolate – 1ος Κύκλος

Spoiled Brats

Pink: Staying True

Katy Perry: Getting Intimate

27 Νοεμβρίου

Emma

28 Νοεμβρίου

Elves – 1ος Κύκλος

29 Νοεμβρίου

The Lighthouse

14 Peaks: Nothing is Impossible

Πηγή: unboxholics