«Σασμός»: Αναμένεται να συνεχιστεί και του χρόνου!

Ο «Σασμός» όπως όλα δείχνουν θα συνεχιστεί και του χρόνου στον ALPHA

«Σασμός»: Αναμένεται να συνεχιστεί και του χρόνου!

Είναι από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της φετινής σεζόν. Η σειρά «Σασμός» κατάφερε από το πρώτο κιόλας επεισόδιο να κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό και να πάρει την πρωτιά σε μία ιδιαίτερα ανταγωνιστική prime time ζώνη αυτή την χρονιά.

Ο έρωτας του Αστέρη με την Αργυρώ αλλά και οι υπόλοιπες ιστορίες της σειράς έχουν καθηλώσει τους τηλεθεατές. Αυτός είναι και ο κύριος λόγος, που σύμφωνα με τη «Real life» στον ALPHA επιθυμούν συνέχιση της σειράς και την επόμενη σεζόν.

Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να γίνει επαναπρογραμματισμός αφού η σειρά προβλεπόταν να ολοκληρωθεί φέτος.

Σύμφωνα με τη «Real life» το πιο πιθανό σενάριο είναι να ανοίξουν κι άλλες ιστορίες πρωταγωνιστών. Αυτό σημαίνει ότι θα δούμε στο προσκήνιο και τους δεύτερους χαρακτήρες του «Σασμού» προκειμένου να παραταθεί και η αγωνία.

Άλλωστε μην ξεχνάμε ότι η σειρά «προδίδει» το τέλος μέσω του τίτλου της. Στο φινάλε θα επέλθει ο «Σασμός» δηλαδή η συμφιλίωση των δύο οικογενειών που μετέχουν στην αιματηρή βεντέτα.

Οι όποιες αποφάσεις πάντως θα πρέπει να παρθούν σχετικά γρήγορα. Μην ξεχνάμε ότι θα πρέπει να γίνει μεγάλη αναπροσαρμογή στο σενάριο προκειμένου η σειρά να επιμηκυνθεί για επιπλέον επεισόδια.

Πηγή: dailymedia.com.gr