ΣΚΑΪ: Τρελή πρόταση του Ατζούν στον «Ντάνο» για να επιστρέψει στο Survivor! (vid)

Ο Ατζούν φέρεται να προσφέρει το ποσό των 300.000 ευρώ στον Γιώργο Αγγελόπουλο για να επιστρέψει στο Survivor του ΣΚΑΪ

ΣΚΑΪ: Τρελή πρόταση του Ατζούν στον «Ντάνο» για να επιστρέψει στο Survivor! (vid)

Τα τηλεοπτικά νέα που ετοιμάζονται να αλλάξουν τις ισορροπίες στην prime time, σχολίασε στο Πρωινό του ANT1 ο Βαγγέλης Περρής, ρίχνοντας μία τηλεοπτική «βόμβα» για την ενδεχόμενη επιστροφή του πιο δημοφιλούς παίκτη του Survivor.

Ο Βαγγέλης Περρής τόνισε την επιθυμία του Ατζούν Ιλικαλί να φέρει πίσω στο επόμενο Survivor τον Γιώργο Αγγελόπουλο, ετοιμάζοντας πρόταση πολλών χιλιάδων ευρώ για να αποσπάσει την υπογραφή του.

Ο δημοσιογράφος ανέφερε ότι ο Τούρκος παραγωγός είναι έτοιμος να προσφέρει στον νικητή του πρώτου κύκλου του ριάλιτι του ΣΚΑΪ, το ποσό των 300.000 ευρώ για να εξασφαλίσει τη συμμετοχή του στον νέο κύκλο.

«Για να ξεκινήσει από ό,τι ακούγεται είναι 300.000 ευρώ», ανέφερε ο Βαγγέλης Περρής, με τον Γιώργο Λιάγκα να αναλύει ότι «ο Ατζούν Ιλικαλί παίρνει από τον ΣΚΑΪ 150.000 ευρώ το επεισόδιο, γιατί να μην δώσει 300.000 ευρώ στον Ντάνο, δύο επεισόδια είναι».

Παράλληλα υπάρχει μία μερίδα πρώην παικτών που επικοινωνούν μόνοι τους με την παραγωγή του Survivor αυτοπροτεινόμενοι για τον νέο κύκλο, ξεκινώντας οικονομικές διαπραγματεύσεις γύρω στα 250.000 ευρώ.

Ο ΣΚΑΪ φέτος κάνει μονοψήφια νούμερα στην prime time βλέποντας απέναντί του την ελληνική μυθοπλασία να σαρώνει και ψάχνει υποχρεωτικά να βρει έναν αντάξιο πρωταγωνιστή για αρκετούς μήνες ώστε να επιστρέψει στα περασμένα μεγαλεία τηλεθέασης.

Πηγή: dailymedia.com.gr