Maid: Η σειρά-έκπληξη του Netflix, ξεπέρασε το The Queen's Gambit! (vid)

Η σειρά-έκπληξη του Netflix, Maid, ξεπέρασε σε προβολές το The Queen's Gambit!

Maid: Η σειρά-έκπληξη του Netflix, ξεπέρασε το The Queen's Gambit! (vid)

Ανατροπή βλέπουν τα νούμερα τηλεθέασης του Netflix, μιας και η πρόσφατη μίνι-σειρά, "Maid", ξεπέρασε το "The Queen's Gambit" και πήρε την πρωτιά στη λίστα με τις περισσότερες προβολές μίνι-σειρών του καναλιού!

Σύμφωνα με το ComicBook, 67 εκατομμύρια σπιτικά έχουν παρακολουθήσει μέχρι στιγμής την σειρά, η οποία έχει 'κολλήσει' στο Top 10 της συνδρομητικής από την ημέρα που κυκλοφόρησε, την 1η Οκτωβρίου.

Η σειρά βασίζεται στο best seller απομνημονεύματα των New York Times, "Maid: Hard Work, Low Pay, and a Mother’s Will to Survive" της Stephanie Land και "αφηγείται την ιστορία της Αlex, μιας μόνης μητέρας που γίνεται οικιακή βοηθός για να μπορέσει, ίσα-ίσα, να επιβιώσει, έχοντας ξεφύγει από μια κακοποιητική σχέση και προσπαθώντας να τα βγάλει πέρα με την έλλειψη στέγης και να προσφέρει μια καλύτερη ζωή στην κόρη της, τη Maddy. Παρουσιάζοντας τη συναισθηματική αλλά και χιουμοριστική οπτική μιας απελπισμένης αλλά αποφασισμένης γυναίκας, αυτή η σειρά αποτελεί μια ρεαλιστική και εμπνευσμένη εξερεύνηση του σθένους μιας μάνας".

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους βλέπουμε τους Margaret Qualley ως Alex, Nick Robinson ως Sean, Anika Noni Rose ως Regina, Tracy Vilar ως Yolanda, Billy Burke ως Hank και Andie MacDowell ως Paula.

Showrunner και εκτελεστική παραγωγός ήταν η Molly Smith Metzler, ενώ εκτελεστικοί παραγωγοί ήταν και οι John Wells, Margot Robbie, Tom Ackerley, Erin Jontow, Brett Hedblom και Stephanie Land.

Πηγή: ign