Netflix: «Η Ξεχασμένη Μάχη» είναι το νέο δράμα για τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο

Κυκλοφόρησε στο Netflix η ταινία «Η Ξεχασμένη Μάχη» - Ένα Ολλανδικό δράμα του Β’ Παγκοσμίου πολέμου που έχει κερδίσεις τις εντυπώσεις.

Netflix: «Η Ξεχασμένη Μάχη» είναι το νέο δράμα για τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο

Με προϋπολογισμό πάνω από 16 εκατομμύρια δολάρια, η ταινία ‘ Η Ξεχασμένη Μάχη’ είναι μια από τις πιο ακριβές Ολλανδικές παραγωγές που γυρίστηκαν ποτέ και βρίσκεται στο Netflix!

Ένα Ολλανδικό δράμα του Β’ Παγκοσμίου πολέμου, από τον σκηνοθέτη Matthijs van Heijningen, βρίσκεται εδώ και μερικές μέρες στο νο3 του Netflix. Η στρατιωτική ταινία εξετάζει την περίφημη μάχη του Scheldt (1944), από τρεις διαφορετικές οπτικές…

Αυτή της γερμανικής κατοχής, της Ολλανδικής αντίστασης καθώς και των συμμαχικών δυνάμεων. Το τρίπτυχο αυτό θα ενσαρκωθεί από τρία διαφορετικά πρόσωπα: έναν πιλότο ανεμόπτερου, έναν στρατιώτη των Ναζί αλλά και έναν αντιστασιακό. Όλοι αυτοί θα εμπλακούν σε μια μοιραία συνάντηση.

Τρεις διαφορετικές οπτικές

Όπως σε πολλές στρατιωτικές ταινίες το ερώτημα είναι αν ανταποκρίνονται όσα προβάλλονται στις πραγματικές διαστάσεις ενός πολέμου ή δίνεται σε αυτά ένα υπερρεαλιστικό ύφος. Η απάντηση βρίσκεται κάπου στην μέση, με τις ερμηνείες των πρωταγωνιστών να κερδίζουν τις εντυπώσεις.

Η ταινία είναι η πρώτη Ολλανδική που συμμετέχει στην παραγωγή της το Netflix ενώ αποτελεί την 2η πιο ακριβή Ολλανδική, που γυρίστηκε ποτέ. Μια δυνατή πολεμική ταινία, με τον τρόπο που τελειώνουν οι επιμέρους ιστορίες να αποζημιώνει όσους επιλέξουν να τη δουν.

Πηγή: youfly