Ταινίες στην τηλεόραση (18/10): «Valkyrie», «Molly's game», «Τα δεσμά του διαβόλου»

Διαβάστε μερικές από τις ταινίες που θα προβληθούν στην ελληνική τηλεόραση την Δευτέρα (18/10).  

Ταινίες στην τηλεόραση (18/10): «Valkyrie», «Molly's game», «Τα δεσμά του διαβόλου»

Στις 21:00 το Οpen TV θα δείξει την ταινία «Valkyrie». Η ιστορία της απόπειρας δολοφονίας του Χίτλερ στις 20 Ιουλίου του 1944 και του στρατιωτικού πραξικοπήματος που επιχείρησε ένας απελπισμένος συνταγματάρχης μετά τον τραυματισμό του στο αφρικάνικο μέτωπο.

Έτος: 2008

Διάρκεια: 106 λεπτά

Παίζουν: Τομ Κρουζ, Κένεθ Μπράνα, Μπιλ Νάι, Τομ Γουίλκινσον, Κάρις Βαν Άουτεν, Τόμας Κρέτσμαν, Τέρενς Σταμπ.

Σκηνοθεσία: Μπράιαν Σίνγκερ

Στις 22:30 ο Alpha θα δείξει την ταινία «Molly's game». Η Μόλι Μπλουμ, μια σκιέρ ολυμπιακών προδιαγραφών αποφασίζει να χτίσει μια διαφορετική επαγγελματική καριέρα στο Λος Άντζελες, στο χώρο της ψυχαγωγίας. Σύντομα, θα στήσει μια δική της εταιρεία διοργάνωσης εκδηλώσεων και πιο συγκεκριμένα για αγώνες πόκερ.

Καθώς αυτές οι εκδηλώσεις αρχίζουν να φιλοξενούνται σε σπίτια μεγάλων αστέρων του κινηματογράφου, του αθλητισμού και του επιχειρηματικού κόσμου, η Μόλι Μπλουμ γίνεται όλο και πιο έξπερτ στα μεγάλα στοιχήματα και τις προκλήσεις τους.

Όταν όμως, κάποια στιγμή πράκτορες του FBI εισβάλουν σε μία από τις επιχειρήσεις της στα χνάρια μια οικονομικής πυραμίδας και της ρωσικής μαφίας, η Μόλι θα βρεθεί με χειροπέδες για πράγματα που δεν έχει διαπράξει. Ο μόνος που μπορεί να τη σώσει είναι ο δικηγόρος υπεράσπισης που φαίνεται ότι δεν έχει πειστεί από τα δημοσιεύματα που την έχουν ήδη καταδικάσει.

Έτος: 2017

Διάρκεια:

Σκηνοθεσία: Άαρον Σόρκιν

Παίζουν: Τζέσικα Τσάστεϊν, Ίντρις Έλμπα, Κέβιν Κόστνερ, Μάικλ Σέρα, Κρις Ο’Ντάουντ, Μπιλ Καμπ

Στις 02:15 το Star θα προβάλει την ταινία «Τα δεσμά του διαβόλου». Το 1993 στην πόλη Γουέστ Μέμφις στην πολιτεία του Άρκανσο, τρία 8χρονα αγόρια εξαφανίζονται.

Τα παιδιά βρίσκονται άγρια δολοφονημένα και οι Αρχές πιστεύουν πως έπεσαν θύματα κάποιας οργάνωσης ή αίρεσης. Η μικρή επαρχία θρηνεί και απαιτεί δικαίωση. Η αστυνομία ενεργεί γρήγορα, συλλαμβάνει και οδηγεί σε δίκη ως ένοχους τρεις έφηβους «λάτρεις του διαβόλου».

Έτος: 2013

Διάρκεια: 103 λεπτά

Παίζουν: Ρις Γουίδερσπουν, Κόλιν Φερθ, Αλεσάντρο Νιβόλα, Τζέιμς Χάμρικ, Έιμι Ράιαν

Σκηνοθεσία: Ατόμ Εγκογιάν.