Ταινίες στην τηλεόραση (13/10): «Joker», «Ο Όλυμπος έπεσε», «Νώε»

Δείτε μερικές από τις ταινίες που θα προβληθούν στην ελληνική τηλεόραση την Τετάρτη (13/10).

Ταινίες στην τηλεόραση (13/10): «Joker», «Ο Όλυμπος έπεσε», «Νώε»

Στις 21:00 το Open TV θα δείξει την ταινία «Νώε». Ο Νώε επιλέγεται από τον Θεό να αναλάβει μια μνημειώδη αποστολή για την ανθρωπότητα, προτού ξεκινήσει η αποκαλυπτική πλημμύρα που θα έχει στόχο να εξαγνίσει τον κόσμο.

Έτος: 2014

Διάρκεια: 126 λεπτά

Παίζουν: Ράσελ Κρόου, Τζένιφερ Κόνελι, Άντονι Χόπκινς, Έμμα Ουότσον.

Σκηνοθεσία: Ντάρεν Αρονόφσκι

Στις 22:15 το Star θα προβάλει την ταινία «Joker». Ο Άρθουρ Φλεκ, είναι ένας μοναχικός, ιδιόρυθμος άνθρωπος, που ζει με την «ευάλωτη» μητέρα του και εργάζεται ως κλόουν.

Ονειρεύεται να κάνει μια σπουδαία καριέρα ως κωμικός αλλά βρίσκεται στο περιθώριο. Αναζητά την αποδοχή αλλά εισπράττει μόνο σκληρότητα, υποτίμηση, περιφρόνηση, αδιαφορία, από μια εχθρική κοινωνία.

Όταν συνειδητοποιεί ότι τελικά ο ίδιος είναι ο περίγελος και όχι αυτά που λέει ή κάνει, το ανεξέλεγκτο γέλιο του θα γίνει το καύσιμο για μια έκρηξη με απρόβλεπτες διαστάσεις.

Έτος: 2019

Διάρκεια: 122 λεπτά

Παίζουν: Χοακίν Φίνιξ, Ρόμπερτ Ντε Νίρο, Φράνσις Κόνροϊ, Ζάζι Μπιτζ

Σκηνοθεσία: Τοντ Φίλιπς

Ένα τέταρτο μετά το Mega θα δείξει την ταινία «Ο Όλυμπος έπεσε». Ο Μάικ Μπάνινγκ (Τζέραλντ Μπάτλερ) είναι ένας μυστικός πράκτορας της προεδρικής φρουράς, που καταφέρνει να σώσει τον πρόεδρο των ΗΠΑ όταν η λιμουζίνα που τον μεταφέρει πέφτει από μια γέφυρα και η χάνει τη ζωή της η Πρώτη Κυρία.

Λίγα χρόνια αργότερα ο Μπάνινγκ θα χρειαστεί να σώσει για ακόμα μια φορά τη ζωή του Πλανητάρχη. Όταν ο Λευκός Οίκος, με κωδικό όνομα Όλυμπος, δέχεται τρομοκρατική επίθεση από μια ομάδα Κορεατών και ο Πρόεδρος πέφτει θύμα απαγωγής, οι Aμερικανικές Ειδικές Δυνάμεις προσπαθούν με κάθε τρόπο να επέμβουν.

Ο Μάικ βρίσκεται και ο ίδιος εγκλωβισμένος στο κτίριο και κάνει τα αδύνατα δυνατά για να σώσει την ζωή του Προέδρου και να αποτρέψει μια τεράστια καταστροφή.

Έτος: 2013

Διάρκεια: 105 λεπτά

Σκηνοθεσία: Αντουάν Φουκουά

Παίζουν: Τζέραρντ Μπάτλερ, Μόργκαν Φρίμαν, Ντίλαν ΜακΝτέρμοτ, Άσλεϊ Τζουντ, Άαρον Έκχαρτ, Μελίσα Λίο.